Gelin benim alt uyem olun beraber kazanalimMerhaba hanımlar farmasi deyince akan sular durur sağlık Bakanlığı onaylı herşey mevcut çok sukur üye olmak isteyen kendi ürününu uyguna almak isteyen satmak isteyen herkes bana ulaşsın her zaman bilgi verebilirim üye ol Üye yap beraber kazanalım
Ben üyeyim zaten canimGelin benim alt uyem olun beraber kazanalim
Doğru söylüyorsunuz, diğer kozmetiklere verilen paraya acıyorum. Aynı kalitede ürünü çok daha az ücretle almak mümkün.sağlık ürünleri tamamen bitkisel ve birçoğunu kendim denedim.Alkamine ve Biber jeliyle doğum sonrası veremediğim kiloları verdim. Ordan buradan duyma bilgilerle karalama yapılması çok kötü. Deneyip görmek lazımAysema hanım bende farmasi Üyeligi önce reddettim sonra araştırdım tamamen bitkisel ve Dr Cevdet tuna ürünleri olması hoşuma gitti kullananlarda çok memnun.dediğiniz gibi üye oldum bilmediğim için önce kendim kullandım özellikle sivilce setini at kestanesini bayıldım süper ötesi gercekden diğer kozmetik lere para vermeyin arkadaşlar hem güvenilir hem bitkisel hemde helal türkiye ye kalıyor parası üye olmak isteyen yada bilgi almak isteyen bana ulaşırsınız deneyimli ekibimizle çalışmaya baslariz
Bende cnm alıcılara dedim ki önce ben deneyeceğim beğenirsem tavsiye ederim sivilce için çay ağacı serisi bayildim yüz beyazlatici seri aynı sefa kremleri çok sattı at kestanesi denedim ağrıya birebir genel temizlik süper en güzeli sihirli sünger temizlik onunla çok kolay dış macunu fırçası ve bb krem favorilerim annem için sarımsaklı sampuan eşim için parfüm hemen hemen kullandığım hersey den memnun kaldimDoğru söylüyorsunuz, diğer kozmetiklere verilen paraya acıyorum. Aynı kalitede ürünü çok daha az ücretle almak mümkün.sağlık ürünleri tamamen bitkisel ve birçoğunu kendim denedim.Alkamine ve Biber jeliyle doğum sonrası veremediğim kiloları verdim. Ordan buradan duyma bilgilerle karalama yapılması çok kötü. Deneyip görmek lazım
Ben de 1,5 yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. Eskiden vegan şampuanlara ( down under natural's vs ) bir ton para verirdim. Farmasinin şampuanlarını kullandığımdan beri inanın piyasadaki bütün ürünlerin hikaye olduğunu gördüm. Diğer bütün ürünlerinden de memnunun ama özellikle şampuanları efsane :)
kızlar bu işi uzun zamandr yapan iyi bilenler var mı aranızda bana ulaşsanız bi zahmetüye oldum ama ürünler hakkında hiç bilgim yok
teşekkür ederim :)Nar paketini tavsiye etmiyorum ama yeni kayıt başlangıç paketini almalısın.. daha güzel kar elde edersin çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?