FİKRİNİZE YİNEDE SAYGIM VAR AMA!!!!!!!!!!!!
kozmetik mağazalarındaki ürünlerin iyimi olduğunu iddaa ediyorsunuz hepsi kimyasal o beğenmediğiniz avon oriflame farmasi huncalife amway ürünlerinin içinde bu markalara fark atan bir sürü seri var siz markaya para veriyosunuz yazık oluyor çok kişiden loreal ile oriflame kremlerinin arasında fark olmadığını ve acayip fiyat farkı oldğunu duyuyorum ben ihtiyacıma hangi malzeme cevap veriyosa onu alırım ilk başda doğal ürünlerle bu netten satılan ürünlerin kalitesiz olduğu sizin fikriniz bu işlerin asıl amacı insanlara para kazandırmak sistemi bu şekilde gidipde mağazalara milyarlarca kira verenlere değil sermayesiz ürün satılıyor ve kaç kişinin cebine para giriyor burda bu markaları kötüleyemezsiniz iade etme konusuna gelince bu beğenmediğiniz firmaların para iade garantisi var sözleşmeli bir iş yapılıyor uydurma değil amway bir migrosda yada kipalarda satılmış olsaydı rekor kırardı ama firmanın kuruluş sistemi sahipleri bu şekilde satış yapılması hakkında karar alarak bu işe başlamışlar bu kişileri kimse yargılayamaz işde böyle önyargılı bilgisi olmayan insanlar katalogla satılanların dandik olduğuna inanır
AA BİRDE HUNCALİFE MARKASI PİYASADA KOZMETİKÇİLERDE PAHALI DÜKKANLARDA SATILAN BİR MARKA SAHİBİ ADNAN HUNCADIR
SHE PARFÜM CALDİON EQUAL VİVA CAPPİO MARKALRINI YILLARDIR BİLİRSİNİZ ÖZELLİKLE EQUAL BU FİRMA PİYASADAN ÜRÜNLERİNİ TOPLATTI VE KATALOG SİSTEMİNE GEÇDİ NEDEN ACABA DÜŞÜNDÜNÜZMÜ ŞİMDİ BU PARFÜMLERİ KULLANAN İNSANLAR O DEDİĞİNİZ MAĞAZALARA GİDİP ALAMICAK KATALOGDAN SİPARİŞ EDİCEK CARMINA KOZMETİK FİRMASI BİLE BU KATALOGA GEÇDİ YANİ KISACASI NETTEN KATALOGDAN SATILAN ÜRÜNLERE 5 PARA ETMEZ DİYEMEZSİNİZ KULLANMAZSINIZ OLUR BİTER BU KADAR UZUN UZUN YAZDIMKİ OTURDUĞUNUZ YERDEN KAFANIZA GÖRE SALLAMAMANIZ İÇİN BİLMEM ANLATABİLDİMMİ??????
"fikirlerime saygınız varmış" teşekkür ederim. Olmasaydı neler söyleyecektiniz bilemiyorum.
Benim de sizin fikirlerinize saygım var , öyle başlayayım ki herkes durması gereken yeri bilsin.
*Doğrudan satış yapılan ürünlerde kalite aranmaz. Çünkü kalitesizliğin yaptırımı yoktur. Çoğu da zaten kalitesizdir.
*Doğrudan satış yapılan ürünlerin satışından KDV kaçağı olur.Çok güzel vergi kaçırılır.
*Doğrudan satışı yapılan ürünlerde serbest piyasa rekabeti olmadığı için benzer ürünlerden pahalıdır.Fiyat,arz ve talebin kesiştiği yerde oluşur. Bu ekonomi MAN223 biliminin temelidir.
*Doğrudan satışı yapılan ürünlerin mağazalara-marketlere girmek gibi bir derdi olmadığından mağaza sahiplerine bedelsiz ürün,raf bedeli,prim bedeli,geri dönüş,uzman bedeli,reklam bedeli,tatil promosyonu vs gibi angarya ödemeler yapmazlar. Siz nivea,olay,loreal gibi markaların kozmetik mağazalarına kaç milyon tl (trilyon) havadan ödeme yaptığını bilseniz (ki bildiğinize nedense eminim) doğrudan satışın cazibesini anlarsınız.
*doğrudan satışı yapılan ürünlerin bedelini, üyelerden hemen nakit tahsil ettikleri için avon-oriflame-amway-farmasi gibi markalar virman,vade farkı vs yemezler. O yüzden de çok çabuk büyürler. Adım gibi eminim ki huncalife aynen bu şekilde yukarıdaki sebeplerden dolayı doğrudan satışa geçmiştir. Adnan bey balıkesirlidir. Balıkesir aşığıdır. Kafası da çok çalışır.
*Hele amway gibi bir markayı hiç anlatmayın bana , fikirlerinize saygı maygı duymam. Düpedüz bir titan kurmuşlar gerçek değeri 10 liralık ürünü millete 100 liraya satıp piramitin üstündeki altın,platin,elmas üyelere kaynak aktarıyorlar. Ama bence çok sıktılar artık. Bu böyle gitmez,maliye bakanlığının ve tüketici kuruluşlarının mutlaka amway ve amway zihniyetiyle çalışan markaları iincelemesi gerekir. kanunlarda bir eksiklik var ise tüketiciyi korumak adına yeni kanunlar çıkarılması gerekir.Bu yazıyı okuyanlara özellikle önerim amway den hiç birşey almamalarıdır.
*Doğrudan satışı yapılan bu markaların türkiye'de işsizliğin yüksek , akrabalığın ve arkadaşlığın hala sıcak olmasının nimetlerini kullandıkları hatta sömürdükleri ise çok açıktır.
*Sadece internetten satılan abuk sabuk markalara ise hiç değinmiyorum. O ayrı bir rezalet ve ayrı bir makale konusu.
Fikirlerinize saygım var ama bunlar da benim fikirlerim.