- 1 Ocak 2015
- 39
- 14
- 8
- 32
Canim farmasinin urunlrini kullanabilirsin gonul rahatligiyla ben uyeyim urunleri zararsizMerhaba kzlar 7 haftalk hamileyim makyaj yapmayı cok seviyorum calstgm icinde nerdeyse hergun makyaj yapıyorum alkol paraben icermeyen daha birkisel dogal hamilelikte dekullanılabilecek kozmatik urunleri tavsiye edebilecek olan var mı kendi kendime aratrdm ama isin icinden ckarmadm ??
Cok tesekkur ederim bende tercihimi farnasi ve yves rocher dan yaptm o iki markanın bitkisel urunlerini kullaniyirym :)Canim farmasinin urunlrini kullanabilirsin gonul rahatligiyla ben uyeyim urunleri zararsiz
FarmasininMerhaba vermesinin cay agaci yağlı yüz yıkama halini kullanmaya başladım ama kokusu benzin gibi kokuyor bu cay ağacının yağının kokusu mu bilen ve kullanan hanimlar yoruımlarnizı bekliyorum
bende farmasi yenı uye oldum acaba yardımcı olabılırmısınzbende farmasi ürünlerini beğenerek kullanıyorum herkese de tavsiye ediyorum
sayfama beklerim instagram ....
Gelin farmasiye uye olun kraliceyi gorun cok iyi kazanclar elde edeceginize eminimWatsons ve gratis bitirdi bu katalog firmalarını. Ben lisedeyken avon kraliçeydi bu piyasada adım başı her kadın celebre adamlarda full speed kokuyordu sahi ne oldu o günlere :)))
Uyemisiniz pekibende farmasi ürünlerini kullanıyorum yumurtalı şampuan harika saç kremleri güzel deterjanlarını da kullanıyorum çok güzel
Bele surulmesi tavsiye edilmiyo hamilelerde beli gevsettigi icin dusuge sebep olabilir uye degilseniz gelin farmasinin urunlerini indirimli aliAt kestaneli masaj jelini hamileler kullanabikir mi?
Dogal kokusu o ben cok sevdim sahsen farmasiye uyemisinizMerhaba vermesinin cay agaci yağlı yüz yıkama halini kullanmaya başladım ama kokusu benzin gibi kokuyor bu cay ağacının yağının kokusu mu bilen ve kullanan hanimlar yoruımlarnizı bekliyorum
Cok iyi tavsiye ederim dilerseniz uye olun burdan yazabilirsiniz kendiniz alin kaliteyi gorunKizlar mat likit rujlari nasil ? Ve fiyatini biliyor musunuz? Bir de far paleti var mi?
Uyelik 2 lira o da verdoginiz ilk siparise yansiyo onun disinda hicbi ucret odemiyosunuz uyelik dusunuyosanuz yardimci olayimücretsizmi üyelik anlatırmısınız acaba
Farmasiden alabilirsiniz dilerseniz uye olun kendiniz cok uygun fiyata alin satis yapma zorunlulugu uok hicbi ek ucret yokMerhaba kzlar 7 haftalk hamileyim makyaj yapmayı cok seviyorum calstgm icinde nerdeyse hergun makyaj yapıyorum alkol paraben icermeyen daha birkisel dogal hamilelikte dekullanılabilecek kozmatik urunleri tavsiye edebilecek olan var mı kendi kendime aratrdm ama isin icinden ckarmadm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?