farlutl kulandıktan sonra gebelik olanlar

bulut83

YaHalıkYabariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
3.300
2
41
kızlar hepinize merhabalar size kısaca hikayemi anlatayım 5 yıllık evliyim sebepsiz infertilite 1. tüp bebek negatif 2. iptal oldu

bende adet düzensizliği olmazdı geçen ay 6 gün önce bu ay 14 gün oldu olmadım doktorum farlutal söktürücü vredi şimdiye kadar kullanmadığımdan tedirginim
testlerde ve ultrasonda çıkmadı gebelik rahimde temiz dedi doktor. anlayamadım neden böyle oldu

merak ediyorum acaba farlutaldan sonra gebe olan varmı benim gibi düzenli olup böyle düzensizlik sonunda hamile kalanlar

hiç duydunuzmu çevrenizde böyle durumla karşılaşanı yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlarturkbayragi

bana cevap yazacak kimse yokmu sadece benmi yaşıyorum bunları kızlarrrrrrrrrrr

canım ben o ilacı daha önce kullandım hemde birkaç kez kullandım bende adet düzensizliği var ve bebek için tedavi görüyorum senin düzensizliğin olmaya bilir mevsim değişikliklerinden gecikmiş olabilir adetin o kadar zaman geçmiş hamile olsan çıkardı sen kullan bence hapı onun gebeliği geciktiricek bir özelliğide yok merak etme

merhaba sana başımdan geçeni kısaca anlatayım.ilk bebeğimi doğumdan sonra birden rahatsızlığı çıktı doğumdan 2 gün sonra kaybettim.ikinciye hamile kaldım adet düzensizlliğm vardı doktoruma gittim.bana korunmadığım için test yapayım ona göre vereyim dedi.testte hiçbir gebeliğe rastlanmadı.ferlutal verdi onun yanında birkaç ilaç daha vermişti bu ilaçları içtikten 10 gün sonra gebe olduğumu anladım.doktorum bana ferlutal düşük riski olanlara da verildiğini söyledi sakıncası olmaz dedi.ama diğer haplar tehlikeli ve 2 ay sonra düşük yaptım.sen hap içme belli olmaz.sabret bekle.

X