Ben şu anda bu küre başladım ve sanırım yanlış zamanda başladım ama olsun. 1 adet orta büyüklükte soğanı alıyorsunuz sadece sert olan dış kabuklarını soyuyorsunuz. Bu arada beyaz soğan olacak o kırmızı veya mor soğanlardan değil. sonra bir kaba 2 su bardağı su koyuyorsunuz içme suyu. Onu kaynatıyorsunuz, kaynadıktan sora soğanı 4-6 ya bölüp içine atıyorsunuz. 5 dk bırlıkte kaynıolar. Sonra indirip ılıtıyorsunuz ve içiyorsunuz.
Not: Burnunuzu tıkayıp için
sevgiiler
ya bu kadar ilacı birden içmek bilmiyorum doğru mu?
evt canım sana katılıyorum. ben de sabah aşkam bir tane içiyorum. sana da acil şifalar..yok ya ben farlutalı 3 .kez içiyorum hep günde 2 kez sabah akşam 1 er tane hiç duymadım 3 tane yi hayret bu zarar verebilir bence çünkü buda hormon biliyorsun ben şu anda içiyorum canım acil şifalar sana
canım bi yanlışlık olmalı eminmisinfarlutal sabah-3 akşam-3 olmak üzere 2 gün içinde biter(içinden 12 adet çıkanında) ilaç bittikten sonra eğer mevcut bi gebelik yoksa adet görürsünüz.eğer gebelik varsa hiç bi zarar vermeden vücuttan atılır.kullanırken adet olduysanız devam etmenize gerek yok zaten amacınıza ulaşmışsınız demektir :)
senin dediğin gibi canım bende duymadımyok ya ben farlutalı 3 .kez içiyorum hep günde 2 kez sabah akşam 1 er tane hiç duymadım 3 tane yi hayret bu zarar verebilir bence çünkü buda hormon biliyorsun ben şu anda içiyorum canım acil şifalar sana
Ben de içiyorum 7. kutumu ama günde 6 tane çok fazla bi yanlışlık olmalı. :1no2: Ben günde 2 kere sabah ve akşam 1er tane içiyorum, 6 günde bitiyor. Adet bitiminden 15 gün sonra başlıyorum.
Arkadaşlar bebek istiyorduk adetim gecikince bebek var sandım. Doktora gittim ama yok dedi bana farlutal verdi. Daha içmedim ama sizce yan etkisi olurmu bebek için yani olmama yada geç olması gibi.
merhaba ben farlutal kullandım bitti 5 gün sonra adet oldum seninde olman gerekirdimerhaba hanımlar farlutal kullananlar nolur yardım etsın 2 aydır adet goremıyorum doktorum farlutal verdı arkasından progestan kullanıcaksın dedı. farlutal biteli 10 gun oldu hala adet olamadım asırı agrım var. bı onerısı olan olursa cok memnun olacagım sagolun sımdıden..
merhaba;
bende son 2 aydır Farlutal kullanarak adet gördüm.Bu ay kullanmak istemedim artık bu ilaçla mı ömür boyu adet görücem ben diye sordum doktor a ,bana Yasmin doğum kontrol ilacı kullanıp adetini düzenlemek lazım dedio ilaçta kilo aldırıyo ....
ya ne hormonlarımda bir sorun var ne de yumurtalıklarımda ,,,,
yarın sabah check-up yaptırıcam artık neyse sebebi bilmek istiyorum çünkü çok sıkıldım ben
fatural i ne zamandır kullanıyosunuz arkadaşlar???
ben yasmin kullanıyorum bende kilo yapmıyo we ilaç bittikten sonra 3. gün direk regl oluyorum bence en iyisi yasmin
ozaman benimde bir an önce başlamam lazım
Şimdi ilacı ne kadar süre içicem ve adet olduğumda bırakıcak mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?