• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farlutal kullananlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi cuteangel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
farlutal kullandım ve 1 ayda 8 kilo aldım,hem de gayet normal yiyerek..su içsem kilo oldu..lanet bir ilaç..doktorum hemen ilaç değiştirdi.kullananlar dikkat etsinler.

Kilo mu aldırıyor?????????
Farlutal i sadece 4/5 gün kullanıp adet görüyosun ki zaten
hangi arada kilo aldırıyomus ya:(

:çok üzgünüm:

arkadaşlar bu ilacı emzirirken içen var mı??

emzirirken bu ilacı içmek sakıncalı olmasa gerek , çünkü adet söktürücü sadece benim bildiğim....

herkese slm ya arkadaşlar bende doğum yapalı yaklaşık 7 ay oldu ama halen adet görmedim dün kadın doğuma gittim muayane oldum doktor herhangi bir sorun yok dedi ama farlutal hapını verdi şimdi bende kullanıcı yorumlarını merak ettim ve yapılan yorumlara baktım hemen hemen %70'i memnun değil neyapacağımı şaşırdım yaaa :(( içip içmemekte kararsızım zaten doğumdan mütevelli kilo problemim var sinir o zaten fazlasıyla var tüylenme..vs kadın olmak nekadar zor bir şeymiş ufffffffff okadar kafam karıştıki ne yapacağım konusunda kararsızım

slm arkadaşlar
bende 13 gün geciktiğim için dr a gittim bikaç test yaptı süt hormonlarında stres kaynaklı fazla var dedi ve farlutal, antibiyotik ve adet olduktan sonra 5.gün başlayacağım düzeleyici verdi. fartulal bugün bitiyor ama karın ağrısı yaptı ve dışkıda farklılık oldu.bunu yaşayan var mı başka?

selam bi sorum olacaktı 2 ya günüm geçti gebelik testi yaptım gebe değilim FARLUTAL kullandım bu belirli birzamana kororumu gebe kalmamı engellermi ?

arkadaşlar bende içtim farlutal yan etkisi çok bulanıma dahi sokuyor ama günde sabah bir akşam bir içiliyor altı günde bitiyor dört veya beşgünde oluyor adet ama benim kanamalarım çok oluyor ama içmek zorundayım

bende bu ay kullandım forlutal kürtaj sonrası adetim çok gecikince verdi doktor sabah akşam içtim 6 gün de bitti ilaç . Bittikten 3 gün sonrada adet oldum . herhangi bir yan etki falan yapmadı bende

kızlar bişey sorucam farlutal gerçekten kilomu aldırıyo yaa:( kullananlar bi zahmet yazabilirmi ben 3 ay boyunca 10 gün içip 16 gün içmicem sizce kilo alırmıyım

kızlar bişey sorucam farlutal gerçekten kilomu aldırıyo yaa:( kullananlar bi zahmet yazabilirmi ben 3 ay boyunca 10 gün içip 16 gün içmicem sizce kilo alırmıyım

neden 3 ay boyunca içiyorsunuz

adetin kaçıncı günü kullanmaya başlıyosunuz bu hapı. Bende kullanıcam da...

Back