• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farlutal kullananlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi cuteangel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben şu anda bu küre başladım ve sanırım yanlış zamanda başladım ama olsun. 1 adet orta büyüklükte soğanı alıyorsunuz sadece sert olan dış kabuklarını soyuyorsunuz. Bu arada beyaz soğan olacak o kırmızı veya mor soğanlardan değil. sonra bir kaba 2 su bardağı su koyuyorsunuz içme suyu. Onu kaynatıyorsunuz, kaynadıktan sora soğanı 4-6 ya bölüp içine atıyorsunuz. 5 dk bırlıkte kaynıolar. Sonra indirip ılıtıyorsunuz ve içiyorsunuz.
Not: Burnunuzu tıkayıp için

sevgiiler

peki buna kaç gün devam edicez ve hangi gün başlıcaz. ben de denicem. pco luyum bende. ama gebe kalırsam da korkarım düşer mi die..:ecrin_bebek:

farlutal sabah-3 akşam-3 olmak üzere 2 gün içinde biter(içinden 12 adet çıkanında) ilaç bittikten sonra eğer mevcut bi gebelik yoksa adet görürsünüz.eğer gebelik varsa hiç bi zarar vermeden vücuttan atılır.kullanırken adet olduysanız devam etmenize gerek yok zaten amacınıza ulaşmışsınız demektir :)

ya bu kadar ilacı birden içmek bilmiyorum doğru mu?

yok ya ben farlutalı 3 .kez içiyorum hep günde 2 kez sabah akşam 1 er tane hiç duymadım 3 tane yi hayret bu zarar verebilir bence çünkü buda hormon biliyorsun ben şu anda içiyorum canım acil şifalar sana

yok ya ben farlutalı 3 .kez içiyorum hep günde 2 kez sabah akşam 1 er tane hiç duymadım 3 tane yi hayret bu zarar verebilir bence çünkü buda hormon biliyorsun ben şu anda içiyorum canım acil şifalar sana
evt canım sana katılıyorum. ben de sabah aşkam bir tane içiyorum. sana da acil şifalar..

kaydirigubbakcemile2

Ben de içiyorum 7. kutumu ama günde 6 tane çok fazla bi yanlışlık olmalı. :1no2: Ben günde 2 kere sabah ve akşam 1er tane içiyorum, 6 günde bitiyor. Adet bitiminden 15 gün sonra başlıyorum.

Arkadaşlar bebek istiyorduk adetim gecikince bebek var sandım. Doktora gittim ama yok dedi bana farlutal verdi. Daha içmedim ama sizce yan etkisi olurmu bebek için yani olmama yada geç olması gibi.

farlutal sabah-3 akşam-3 olmak üzere 2 gün içinde biter(içinden 12 adet çıkanında) ilaç bittikten sonra eğer mevcut bi gebelik yoksa adet görürsünüz.eğer gebelik varsa hiç bi zarar vermeden vücuttan atılır.kullanırken adet olduysanız devam etmenize gerek yok zaten amacınıza ulaşmışsınız demektir :)
canım bi yanlışlık olmalı eminmisin
ayrıca belki senin durumun belki farklı idi

senin dediğin gibi canım bende duymadım
Ben de içiyorum 7. kutumu ama günde 6 tane çok fazla bi yanlışlık olmalı. :1no2: Ben günde 2 kere sabah ve akşam 1er tane içiyorum, 6 günde bitiyor. Adet bitiminden 15 gün sonra başlıyorum.

Arkadaşlar bebek istiyorduk adetim gecikince bebek var sandım. Doktora gittim ama yok dedi bana farlutal verdi. Daha içmedim ama sizce yan etkisi olurmu bebek için yani olmama yada geç olması gibi.

canım bu farlutal adet olman
yumurtlamanı tekrar sağlamak için
eğer içip adet olmazsan bu döngü devam etmez
ayrıca bende kullanıyorum 2 seferdir bende hamile kalmak istiyorum
bi yan etkisi yok
zaten dr un sana önerdiği şekilde içiyosun bırakınca 3ila 7 gün içincede adet oluyosun
devam etmene gerekte yok yani

Ben bir ay boyunca farlutal kullandım nefret ediyorum o ilaçtan hem alerji yaptı vücuduma heryerim kaşınıp kaşınıp durdu hemde aşırı bir tüylenme yaptı ben açıkçası hiçkimseye farlutalı tavsiye etmiorum allahtan şimdi diane 35 kullanıyorum da tüylenme sorunum geçti...

farlutala gerek kalmadan adet oldum süprizzzzz sanırım bebek olacak düşüncesi ile etkiledim kendimi doktorda bebek yok yanıtını alınca...

merhaba hanımlar farlutal kullananlar nolur yardım etsın 2 aydır adet goremıyorum doktorum farlutal verdı arkasından progestan kullanıcaksın dedı. farlutal biteli 10 gun oldu hala adet olamadım asırı agrım var. bı onerısı olan olursa cok memnun olacagım sagolun sımdıden..
merhaba ben farlutal kullandım bitti 5 gün sonra adet oldum seninde olman gerekirdi

merhaba;
bende son 2 aydır Farlutal kullanarak adet gördüm.Bu ay kullanmak istemedim artık bu ilaçla mı ömür boyu adet görücem ben diye sordum doktor a ,bana Yasmin doğum kontrol ilacı kullanıp adetini düzenlemek lazım dedi:( o ilaçta kilo aldırıyo ....
ya ne hormonlarımda bir sorun var ne de yumurtalıklarımda ,,,,
yarın sabah check-up yaptırıcam artık neyse sebebi bilmek istiyorum çünkü çok sıkıldım ben:(
fatural i ne zamandır kullanıyosunuz arkadaşlar???

ben fartutalı kullandım bi işe yaramadı, hormonlara göre değişiyor sanırım

merhaba;
bende son 2 aydır Farlutal kullanarak adet gördüm.Bu ay kullanmak istemedim artık bu ilaçla mı ömür boyu adet görücem ben diye sordum doktor a ,bana Yasmin doğum kontrol ilacı kullanıp adetini düzenlemek lazım dedi:( o ilaçta kilo aldırıyo ....
ya ne hormonlarımda bir sorun var ne de yumurtalıklarımda ,,,,
yarın sabah check-up yaptırıcam artık neyse sebebi bilmek istiyorum çünkü çok sıkıldım ben:(
fatural i ne zamandır kullanıyosunuz arkadaşlar???

ben yasmin kullanıyorum bende kilo yapmıyo we ilaç bittikten sonra 3. gün direk regl oluyorum bence en iyisi yasmin

ben yasmin kullanıyorum bende kilo yapmıyo we ilaç bittikten sonra 3. gün direk regl oluyorum bence en iyisi yasmin

ozaman benimde bir an önce başlamam lazım :(
Şimdi ilacı ne kadar süre içicem ve adet olduğumda bırakıcak mıyım?

ozaman benimde bir an önce başlamam lazım :(
Şimdi ilacı ne kadar süre içicem ve adet olduğumda bırakıcak mıyım?

ilaç zaten 27 yada 28 tane net hatırlamıyorum, hergün kesinlikle aksatmadan aynı saatte içiyosun, hatta alarm falan kur unutuyo insanlık hali sonuçta, ilaç 27 gün sonra bitiyo sen tak 3. gün regl oluyosun, ilacın bittiği günden tam bir hafta sonra tekrar 2. pakete başlarsın, mesela ilaç cuma bittiyse bidahaki cumartesi yine başlıyosun, o aradaki 7 günde sen zaten regl olmuş we bitmiş oluyosun :)

ayrıca yasminin yan etkiside yok denicek kadar az, psikolojik flana bi etki yaratmıyor gayet rahat kullanılabiliyor :)

merhaba;
dün Farlutal içmeye başladım,adetim gelmediği için:(
Adet olup,bittiğinde Yasmin e başlıcam ,inşallah kilo aldırmaz bana

farlutal kullandım ve 1 ayda 8 kilo aldım,hem de gayet normal yiyerek..su içsem kilo oldu..lanet bir ilaç..doktorum hemen ilaç değiştirdi.kullananlar dikkat etsinler.

Back