bende pko var.çok nadir regl oluyorum.bebek için tedaviye başlıycaz ama doktor önce regl olman gerek dedi.farlutal verdi.5 gün sabah akşam içtim.2 gün geçti hala bişey yok.nezaman regl olmam gerekiyo acaba? bu yumurta büyültme tedavisine başlıycaz sanırım bundan sonra.onunla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
farlutal kullanan var mı?
- Konu Sahibi ozzzge
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? L
lacivertyaz
Ziyaretçi
bende ilk kez adet gecikmesiyle gittim gebelik yoktu.farlutal verdi 12 13.gun adet gördüm.ama pek adete benzemiyordu herzamankinden farklıydı.çok agrılı olurdu agrımda yoktu.şimdi bekliyorum ayın 9 da olmam lazım olmazsam bebiş olabilir.farlutal kullanırken çok hamile kalan varmış.