• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

farlutal kullanan var mı?

ozzzge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
33
2
86
44
Ankara
bende pko var.çok nadir regl oluyorum.bebek için tedaviye başlıycaz ama doktor önce regl olman gerek dedi.farlutal verdi.5 gün sabah akşam içtim.2 gün geçti hala bişey yok.nezaman regl olmam gerekiyo acaba? bu yumurta büyültme tedavisine başlıycaz sanırım bundan sonra.onunla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

canım merak etme ,farlutal bende kullandım genelde 5-6 gün sonra regl oluyodum..daha sonra yumurta gelişmesi için klomen verdi dr.,onla olmadı benim yumurtalarım şimdi başka ilaçlar kullanınyorum..takma kafana..umarım her şey yoluna girerkaydirigubbakcemile3

kızlar benımde farlutal bu sabah bıttı
yarın öbürgün gelirmi adetımm
offfffffff cok sıkıntı yaptım
benım ılkkez gecıkıyor adetım
bundan sonra hep bu yollamı adet olucam ben yaaa offfffffff

adetinizin ilaç bittikten sonra en geç 10 gün içinde gelmesi gerekiyor kızlar ama bazen 11.gün gelen bile oluyor eğer bu süre geçtikten sonra olmadıysanız gebelik testi yaptırmanız gerekli

Merhaba
bende farlutal kullanıyorum.doktorum iki kutu verdi.ikinci kutum bu akşam bitiyor hala adet olamadım.gebelik testi yaptırdım negatif çıktı.bilmeden gebeyken bu ilaç kullanılırsa zararı varmı.kullananlar var mı ? Bu konuda yardımcı olurmusunuz

bende ilk kez adet gecikmesiyle gittim gebelik yoktu.farlutal verdi 12 13.gun adet gördüm.ama pek adete benzemiyordu herzamankinden farklıydı.çok agrılı olurdu agrımda yoktu.şimdi bekliyorum ayın 9 da olmam lazım olmazsam bebiş olabilir.farlutal kullanırken çok hamile kalan varmış.

Bakalım bende ne zaman olucak çok gecikti stres yapıyorum.zaten düzenli adet göremiyorum .bu yüzden hamile kalmam da zor :( ama en kısa zamanda bebek istiyorum hayırlısı inşallah

canım bende kullandım.hepsini içtikten somnra 1 hafta bekliyosun.ben son hapı içtiğim gün olmuştum.Ama doktorun dediği hepsini içi 1 hafta bekle olmazsan gel demişti benim oldu.

kızlar benım farlutal bittitam 2.gun öğlen adet oldum
suan klomen kullanıyorum.yarın aksa da o bıtecek
daha sonra parodel e dewam ...
farlutel ıctıgım zaman doktorum hamıle olsan bıle
bebege zararı yok demıstııı
haberınız olsunnn kızlarkaydirigubbakcemile2

merhaba size bir soru soracagım lütfen bilgisi olan cevap versin!!!!!!!!!!!!ben bir kutu FERLUTAL kullandım ama regli olmadım.test yaptım hamile oldugumu öğrendim bebeğe bir zararı olurmu?????????????????????????

canım bende farlutal kullandım ve regl olmadım hamilemiyim diye korkuyorumm test yapıcam bu akşam :(

kızlar yazımda belırttım ama atladınız sanırım
bende bebek ıcın ugrasırken bu ay farlutal kullandım
doktorum FARLUTAL IN BEBEĞE ZARARI YOK dedı.
korkmadan ıcebılırsın dedıı
zaten bende hamıle degılmısımmm

ya arkadaşlar farlutal yan etkileri nasıl dır banada doktor adet düzenlemesi için verdi ama okadar şey okdum ki hakkında kullanmakta kararsızım kilo, şişkinlik felan yapıyomu

ben de kullandım kızlar 5 gün içinde oldu.sonra kı ay yıne olmadı.ama o ay hamile kaldım.bi zararı yok sanırım

Back