• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

farlutal kullanan var mı?

canım yarında gelmezse perşembe veya cuma tekrar bir görün...

ben de kullanmıştım evlenmeden önce ama benim 4. hapı attıktan sonra gelmişti bırakmıştım...

ya arkadaşlar farlutal yan etkileri nasıl dır banada doktor adet düzenlemesi için verdi ama okadar şey okdum ki hakkında kullanmakta kararsızım kilo, şişkinlik felan yapıyomu

benim bildiğim adet düzenlemesi için kullanılmıyor.. sadece adet gecikince gelmesi için kullanılıyor... :uhm:adetin düzelmesi için doğum kontrol hapları kullanılıyor dye biliyorum..yanlış mı biliyorum acaba...:uhm:

ben hasta olmadığım için doktor verdi..10 gün içinde olunuyor dedi..4. günündeyim ve hasta oldum....bu bitince de adet düzenleyici kullanacağım.....

bende 10 gün önce adet düzensizliği ile ilgili doktora gittim bir sürü test yaptı ve prolaktin hormonu yüksek çıktı... Sonra bana farlutal verdi bunu 6 gün içiceksin ve sonra adet görceksin dedi... Benim ilacım da pazar günü bitti ama halen adet görmedim neden olmadı diye strese giriyordum sizlerin yazılarını okuyunca rahatladım.... en iyisi bir kaç gün daha bekliyeyim.... Birde bu prolaktin hormonu yani süt hormonu yüksek olunca hamile kalmaya engelmiş peki bu hamile iken yüksek olur mu ? bilen bi arkadaş var mı?

ben farlutal kullandım bitti hemen ertesi günü gelmişti..ama parça parça et gibi şeyler gelmişti.7 gün sürmüştü.yine adet olmadım yarın farlutala başlıcam yine

kızlar slm bende pco varda farlutal içerek adet olmuştum geçen ay 4gün sonra gelmişti,bu ay yine gecikti adetim doktor yine farlutal verdi ya bişey sorcam hapı kullanırken korunmak gerekiyo mu?hap kullanırken gebe kalan oluyomu yani?ya 40gün yumurtlamadım şimdi tutup hapı içerken olmasın,bide haptan 2 tane içip bırakan varmı yine kanama oluyomu merak ettim de?

Back