- 18 Ekim 2020
- 4.930
- 12.777
Geçmiş olsun ne olmuştu ki babasına?Bu sıra sormadım canım 10 gün önce falandı görüşmüştük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun ne olmuştu ki babasına?Bu sıra sormadım canım 10 gün önce falandı görüşmüştük
Kalp krizi geçirmiştiGeçmiş olsun ne olmuştu ki babasına?
Ayy Allah yardımcısı olsun çok zor.Kalp krizi geçirmişti
Aaa nasıllar
Nasılmış babası evvoş nasıl iyi mi
Oyyy melektosuma yaa
İşte cenazeleri vardı.Babasıda hastaymış.Yani zor günler geçiriyormuşBaya oldu gelmeyeli
Sende mi sonuncu olacaksınBen hiç aranıza girmeyim. Hadi bir sonraki kategoride sadece üçümüz yarışalım
Aaa kim hayırdırKalp krizi geçirmişti
ÇookkBaya oldu gelmeyeli
Evva'nın babasıAaa kim hayırdır
Başları sağolsun. Babacığına da rabbim şifa versin onlara da güç kuvvet versin inşallah. Çok zorİşte cenazeleri vardı.Babasıda hastaymış.Yani zor günler geçiriyormuş
Ama şimdi nasıl bilmiyorum.
O zaman ailesinin yanındaydı
Offf allah yardımcıları olsun inş,tez vakitte ferahlık versin inş nevoşumİşte cenazeleri vardı.Babasıda hastaymış.Yani zor günler geçiriyormuş
Ama şimdi nasıl bilmiyorum.
O zaman ailesinin yanındaydı
Babası yaşıyor kuzum ,en son hastanedeydiAaaa başı saolsun rabim cennetine yoldas etsin Evva
Aaa aman iyi başları Sağ olsun deyince cantanem öldü sandımBabası yaşıyor kuzum ,en son hastanedeydi
Yok siz sonunculukta savaşırken ben birinci olacağım ilk ve son kezSende mi sonuncu olacaksın
Başları sağolsun. Babacığına da rabbim şifa versin onlara da güç kuvvet versin inşallah. Çok zor
Amin inşaallahOfff allah yardımcıları olsun inş,tez vakitte ferahlık versin inş nevoşum
Niye son kezYok siz sonunculukta savaşırken ben birinci olacağım ilk ve son kez
Başka türlü olmayacak
Başka akrabaları vefat etmiştiAaa aman iyi başları Sağ olsun deyince cantanem öldü sandım
Aman inşallah iyidir
Uzun süre 3 kişilik katagori açarım iki kişi sonuncu olmak için çabalarken seni hep birinci yaparız gibi bir düşüncem varsa son olmasın tabiiNiye son kez
Allah ona rahmet etsin canım allah yardımcıları olsunBaşka akrabaları vefat etmişti
Babası yaşıyor canım. Akrabası vefat edenAaa aman iyi başları Sağ olsun deyince cantanem öldü sandım
Aman inşallah iyidir