- 14 Haziran 2019
- 13.306
- 47.044
Mezeyi sevmıyırum ben zaten nevoş iyi olduSana meze yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mezeyi sevmıyırum ben zaten nevoş iyi olduSana meze yok
Aa niye üzülüyor üzülmesinSeni tebrik edemediği için üzülüyorBende ben yazarım dedim
Siz hepiniz meze yapın ben size oy bulucam bi ara canlarımBanada karnıbahardan meze veriyor nevosum
Gıt gıtDeğilmiş o başkaa başka
Güzel oluyor aslındaMezeyi sevmıyırum ben zaten nevoş iyi oldu
Aa oda olabilir yumurtam sıcakGıt gıt
Ben humusGüzel oluyor aslında
Guzel oluyorda ben beceremiyorum pek galiba nevos meze ilk yarısmamdı sondan 3. OlmustumGüzel oluyor aslında
Tarih tekerrür etmez inşallaahOlmaz hakediyor alabilir
Humus mu yapcan sen valla alsan kim bilir nasıl süslersinTamam işte o yüzden meze yapsın
Beni kurtar yoksa mutlaka olsun diye yapıyorumKazandım ya kız en alınmayan tarifleri ben alacağım artık. Nevreste ye yok
bebelerime et olsunAa oda olabilir yumurtam sıcak
Oyyy canmisin senKazandım ya kız en alınmayan tarifleri ben alacağım artık. Nevreste ye yok
Sus kız yemeeemi ifşa etmeHumus mu yapcan sen valla alsan kim bilir nasıl süslersin
Ama tariflerin çok bilindik değildiMercimek ve karnabahardı değil miGuzel oluyorda ben beceremiyorum pek galiba nevos meze ilk yarısmamdı sondan 3. Olmustum
bebelerime et olsun
Sen şimdi bi üst sıraya çıkıyorsunBeni kurtar yoksa mutlaka olsun diye yapıyorum