- 24 Ağustos 2007
- 665
- 699
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep iyi ol inşallah minigimmmYuksek ihtimalle
Gozlerim uerinden cikacak gibiydi ama bas vucuk agrisi hic olmadi ..oksuruk ve burun akintisi siddetliydi sukur bu gun cok iyiyim
Herkese selamlar gunaydin
EevveeetttC A N O miydi yuvalama
Teşekkür ederizEllerinize sağlıksunumlar hepsi müthişeminim hepsinin tadıda leziz tebrik ediyorum basarilarrrrr
Teşekkürr ederiizzzEllerinize sağlıksunumlar hepsi müthişeminim hepsinin tadıda leziz tebrik ediyorum basarilarrrrr
Ben artık yarışmaya C A N O in evinde katılcam mutfağında yemeği yaparım sonra sunumu ona bırakırım nasıl fikirEevveeettt
Geçmiş olsun canım nasılsın şimdiYuksek ihtimalle
Gozlerim uerinden cikacak gibiydi ama bas vucuk agrisi hic olmadi ..oksuruk ve burun akintisi siddetliydi sukur bu gun cok iyiyim
Herkese selamlar gunaydin
Bu sefer sunumunu ben çok beğendimDikkat ederseniz adı bilinen çorbalar daha çok oy aldıBen artık yarışmaya C A N O in evinde katılcam mutfağında yemeği yaparım sonra sunumu ona bırakırım nasıl fikir
EvetBeyran diskalifiye mi
Doğru tarifi de tutturursam bı olur belki bu iş dimi sultanımBu sefer sunumunu ben çok beğendimDikkat ederseniz adı bilinen çorbalar daha çok oy aldı
Bence doğru yola çıkmışsın
Aa niçin
Aynen canımDoğru tarifi de tutturursam bı olur belki bu iş dimi sultanım
O neden olduğunu biliyorAa niçin
Dogdular mi ben hala icindeler saniyorum uzun sure girmeyince hey masallah ya allah hayirli saglikli guzel omur versin canim yaMiniik iyiyiz kuzum bebelerde büyüyorlar cuma 1 aylık olacagız inşallah bıraz ellerı yuzleri belirginleşti gibi geliyor bize maşallah
Sadecd oksuruk kaldi canim cok sukur iyiyim sen nasilsin bebegin nasil uzun sure girmedim o da buyumusturGeçmiş olsun canım nasılsın şimdi