- 8 Haziran 2013
- 56.250
- 149.337
Hayırlı geceler nevoş. Allah rahatlık versinBen artık yatayım
Hayırlı geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı geceler nevoş. Allah rahatlık versinBen artık yatayım
Hayırlı geceler
Ben yoktum kiGelecek ayların kategorisi tavuk bile olabilir o zaman kenara not alalım. Lazım olur ö a dedi. Kepçe dedi. Daha ne desin kadın
Hayırlısı canımSunumla her şey değişiyorHâlâ bile aldığım tarifte kararsızım, ama araştırmaya giremedim
O kadar yorgunum
Rahat olduğum bir gün evde araştırmalara gireceğim.Hayırlısı canımSunumla her şey değişiyor
Tabi deli deliyi dakkada hesabı ondan çok uyumlu bi topik burasıAkıllısı yok burada hepsi manyakBaş manyakta ben oluyorum
İnşaallah elticimRahat olduğum bir gün evde araştırmalara gireceğim.
Artık ne bulursam, belki de çok sade bir sunum seçerim. O günkü ruh halime bağlı
Ben seni de cok beğeniyorum bağyanRahat olduğum bir gün evde araştırmalara gireceğim.
Artık ne bulursam, belki de çok sade bir sunum seçerim. O günkü ruh halime bağlı
Aaa valla benziyor hee benim adimda Elif canımYazmadım, Beste Nevreste ye benziyor derken şaka yapmıyordum
Memnun oldum o zamaanAaa valla benziyor hee benim adimda Elif canım
Bende bende bebişMemnun oldum o zamaan
Sen ne tarif aldın bakim istedigini aldın mıBende bende bebiş
Almış olabilirimSen ne tarif aldın bakim istedigini aldın mı
Bu sefer herkes istedigini almış ya Hayret herkes nasıl oldu da farklı şeyler istediAlmış olabilirim
Çeşit çok canımBu sefer herkes istedigini almış ya Hayret herkes nasıl oldu da farklı şeyler istedi
Ben pek bilmediğimden çeşidin çok oldugunu da bilmiyorum tabiÇeşit çok canım
Alıştım canım onlarafa alıştımAlıştın mı evliliğe, eşine ve kayın ailesine?
Hava soüuk yoksammmm giderdimHala kaynanayla spora gidiyor mu acep?