Kahramanmaraş Dondurmacılar, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Erdal Kanbur, ‘Maraş Kelle Paçası’nı Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillendiğini belirterek, coğrafi işaret almak için de başvuru yaptıklarını söyledi.
TTnet’i aradık, modeme internet gelmiyormuş
Neden gitti bilmiyoruz.
Uzaktan erişim ile hallolmadı, 2 gün içinde halletmeye çalışacaklarmış. Olmazsa eve biri gelecekmiş falan fistan.
Rahat rahat, yayıla yayıla uyursun ne güzel
Sana da Allah rahatlık versin
Kahramanmaraş Dondurmacılar, Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Erdal Kanbur, ‘Maraş Kelle Paçası’nı Türk Patent Enstitüsü tarafından tescillendiğini belirterek, coğrafi işaret almak için de başvuru yaptıklarını söyledi.
Ya ben kelleyi şöyle yapıyorumDana yanak alıyorum.Yani kilo ile dana kelle etiTadının kokusunun et ile alakası yok bildiğin kelle kokuyorOnu pişirip terbiyesini yapıyorum.Sonra yerken isteğe bağlı sarımsak,sirke ekliyoruz.Ayda 1 mutlaka yaparım. Dolabımda hep var.Ama o farklı
TTnet’i aradık, modeme internet gelmiyormuş
Neden gitti bilmiyoruz.
Uzaktan erişim ile hallolmadı, 2 gün içinde halletmeye çalışacaklarmış. Olmazsa eve biri gelecekmiş falan fistan.
Rahat rahat, yayıla yayıla uyursun ne güzel
Sana da Allah rahatlık versin
Ya ben kelleyi şöyle yapıyorumDana yanak alıyorum.Yani kilo ile dana kelle etiTadının kokusunun et ile alakası yokbildiğin kelle kokuyorOnu pişitip terbiyesini yapıyorum.Sonra yerken isteğe bağlı sarımsak,sirke ekliyoruz.Ayda 1 mutlaka yaparım. Dolabımda hep var.Ama o farklı