Aferin cici kız sevdimBakır falan almak gibi bi çılgınlık yapmamaya karar verdim zaten
Nayn ben bu kategoriye önemli olan katılmaktı demek için katıldımÇorbayı da tablo gibi yapar demedi demeyin
Adın ne bebiş, burada yazdın mı bilmiyorunNayn ben bu kategoriye önemli olan katılmaktı demek için katıldım
Yazmadım, BesteAdın ne bebiş, burada yazdın mı bilmiyorungaliba 31 yasindasin
He tabi tabi kesin öyle olacakNayn ben bu kategoriye önemli olan katılmaktı demek için katıldım
Valla ya ilginç bi çorbam var zaten kendileri için saat tuttum bi deHe tabi tabi kesin öyle olacak
Yöresele yöresel sunum yapılacak diye bir kural yok ki. Modern sunumda çok iyi olurValla ya ilginç bi çorbam var zaten kendileri için saat tuttum bi deAma ben de yöresel vizyon sıfır. Ekipman zaten yok
Hünkar çorbası öyle 2 defa 1.olduYöresele yöresel sunum yapılacak diye bir kural yok ki. Modern sunumda çok iyi olurönemli olan göze hitap etsin. Oda sende var zaten
Artık bütün yaratıcılıgımı konusturucam abla napiyim severim biraz cebelleşmeyiOysa bir sürü yöresel çorba var
Aynen öyle. Sunum güzel olunca her türlü oyu alırHünkar çorbası öyle 2 defa 1.oldu
Olur dimi yaaa lütfen olsunYöresele yöresel sunum yapılacak diye bir kural yok ki. Modern sunumda çok iyi olurönemli olan göze hitap etsin. Oda sende var zaten
OlurOlur dimi yaaa lütfen olsun
Bakalım hangisi alacakAynen öyle. Sunum güzel olunca her türlü oyu alır
Çekişmeli olsun lütfenBakalım hangisi alacak
Biraz rahatlamış olabilirim