- 21 Kasım 2017
- 27.607
- 120.836
Bu ay kimsenin dönüp bakmayacağı bir tarif alabildim. Tam Nevoş’la mesajlaşırken Antep’te yine her zamanki gibi Türk Telekom interneti kesildi.Yazdım bir şey ama
Hiç ümidim yok bu ay, Margırıt ruhumu sömürdü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay kimsenin dönüp bakmayacağı bir tarif alabildim. Tam Nevoş’la mesajlaşırken Antep’te yine her zamanki gibi Türk Telekom interneti kesildi.Yazdım bir şey ama
Hiç ümidim yok bu ay, Margırıt ruhumu sömürdü
Kaynanaya mecbur kaldım ona yanıyorum keşke kendi memleketimj secseydimKeşkeee bak o olurduu teyzelerinden halalarından sor all tarifii yoksa internetten birinden yapcan
Hee bak koca sayesinde kurtuldunKoca tarafı sayilirsa sorun yok
Adam sayesinde bilmediğim yemekleri öğrenmiştim
İyi mi oldu kötü mü oldu emin değilimAma sana iyi okdu 30 Km yol Yazmiyacan
TühhhKaynanaya mecbur kaldım ona yanıyorum keşke kendi memleketimj secseydim
Aslında çorba 2.seçeneğimdi. Senin için Çorba yaptım canımİlkini söylemiyorum önümüzdeki ay yapacağım
Sana güvenmem gerektiğini biliyodum3 aydır hep ipucu veriyorum daha ne yapayım
Bize kıyamıyorsun3 aydır hep ipucu veriyorum daha ne yapayım
Sen o çorbayı da allayıp pullarsınBu ay kimsenin dönüp bakmayacağı bir tarif alabildim. Tam Nevoş’la mesajlaşırken Antep’te yine her zamanki gibi Türk Telekom interneti kesildi.
İstediğin tarifi kaptınYa onu nasıl unuttular hayretler içindeyimYa nevos ya ne diyeyim sana
HayiiirrSen o çorbayı da allayıp pullarsın
Her zaman değilSana güvenmem gerektiğini biliyodum
Bize kıyamıyorsun
Nevoşum y çorbası var miİstediğin tarifi kaptınYa onu nasıl unuttular hayretler içindeyim
Yoksa o kimsenin bana kalmaz dediği çorba mıİstediğin tarifi kaptınYa onu nasıl unuttular hayretler içindeyim
Yoksa o kimsenin bana kalmaz dediği çorba mı
İstediğin tarifi kaptınYa onu nasıl unuttular hayretler içindeyim
Ben başka bir şey bekliyordum, şaşırdım çorba başlığından bildirimi görünceHazır herkes hasta,hava soğuk,sıcacık çorbadan başkası yakismazdi
Hergun çorba yapicam diye düşünüyorum burdan bakıp bakıp seçerim artıkın
Bu ay açıkta kaldımZaten sonlarda olmak istiyorumNevoşum y çorbası var mi