- 21 Ocak 2018
- 8.400
- 20.709
- 348
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben köfte bekliyodum ama çorbaya da hazırlanmıştımNihayet joyz a ve ö sırrı bitti![]()
Oyyy kurban olduğum sen çorba mi içden bakimVallaha onu istedim yasak dedi neseki bulundu çorbamm![]()
Yasakkk kendin etcen burdan birileri bilmemesi gerek çorbanıYanlız ben yapacağım yöreyi hiç bilmiyorum
Bı tanidik olsa bomba patlatsa bana![]()
Dün gece kepçeleri alıp gelin dedimKepçeleri hazırlayınnn![]()
Ilk ben olabilirim Hahhaha hep geç kalıyorum fena hirs yaptim tarif içinİlk kim yazdı acaba
Ben pusudaydim ama elim titredi kesin ikinci mesajı atmisimdir![]()
Eveetttt teyzoşOyyy kurban olduğum sen çorba mi içden bakim![]()
Aaaa bilmiyorsan olmaz cemoscum,özellikle hakim olmamız gerek yöreyeYanlız ben yapacağım yöreyi hiç bilmiyorum
Bı tanidik olsa bomba patlatsa bana![]()
Dün gece kepçeleri alıp gelin dedim
YÖresel ÇorbA harf verdim![]()
Kimselere söylemem ama keşke annem bilseydi o yöregiYasakkk kendin etcen burdan birileri bilmemesi gerek çorbanı![]()
Kalanlardan alırsın
Nedir nedirKatilmiyciyim sevmiyorum bu kategoriyi kazanan belli![]()
Keşkeee bak o olurduuKimselere söylemem ama keşke annem bilseydi o yöregi![]()
Aslında çorba 2.seçeneğimdi. Senin için Çorba yaptım canımAma baştan beri çorba dedim
Ö a olunca dedim bekle pare![]()
Nevosada bu kadar yuklenmeyin daha napsınDün gece kepçeleri alıp gelin dedim
Ben şok doğruyu söyledinDün gece kepçeleri alıp gelin dedim
Koca tarafı sayilirsa sorun yokAaaa bilmiyorsan olmaz cemoscum,özellikle hakim olmamız gerek yöreye![]()
Ama sana iyi okdu 30 Km yol YazmiyacanValla ben köfte bekliyodum ama çorbaya da hazırlanmıştım![]()
Nevosada bu kadar yuklenmeyin daha napsın![]()
3 aydır hep ipucu veriyorum daha ne yapayımBen şok doğruyu söyledin![]()
AldımKalanlardan alırsın![]()