Sandviç - Kanepeler Farklı şekillerde sandviçler ve kanepeler ( Pınar Krem Peynir ( Bana Bana) )

aaaaa aşkolsunnn jack hanımm :9::9::9:
birlikte yaparızz bize gell :4::4::4::4:
sör bu akşam eve giderken malzemelerimi alcamm aklımda yapacağımm şeylerrr :34::34:

Yaaa süper olurdu...alpiş geç gelecek olsa gelirdimm yaaa...ama 4 bucukda evde..bide bugün güzel bi yemek istiyo beyefendi...körili mantar+tavuk sote mi yapsam diyorum :26: sör bi fikir verin cancagzımm :1:

sadece körili tavuk sote mi yapsam mantar bozarmı ki..ben daha hiç yapmadım hep dısarda yedim bunu :26:

diloşşşş sen gel bize bizde yapalım ekleyelim buraya...alpican sponsorluğunda diye de yazarız hahaha:52::52:

Yaaa süper olurdu...alpiş geç gelecek olsa gelirdimm yaaa...ama 4 bucukda evde..bide bugün güzel bi yemek istiyo beyefendi...körili mantar+tavuk sote mi yapsam diyorum :26: sör bi fikir verin cancagzımm :1:

sadece körili tavuk sote mi yapsam mantar bozarmı ki..ben daha hiç yapmadım hep dısarda yedim bunu :26:

diloşşşş sen gel bize bizde yapalım ekleyelim buraya...alpican sponsorluğunda diye de yazarız hahaha:52::52:

yoo köriyle mantar birbirine yakışırr yapabilirsinn bencee :34::34::34:
çökertme yap senn alpiyee çağlaa :1::1::1:
fikir paylaşımı yapalımm bol boll birlikte mademm :13::13::13:

mantar yapıyorsan asla kremasız yapma:d
krema acayip bir lezzet verıyor:16::15: ben engınar yapıcam, yanına kremalı+mantarlı makarna :27:

Oyyy...:53: ben neler görüyorum öyleee.. :52: Süper,harika ellerine sağlık canım :46: Başarılar diliyorum yarışmadada :42:
İyiki bu kategoriye katılmamışım,ben böyle şeyleri hiç bilmiyorum ama öğrenmiş olduk sayenizde çok teşekkürler ..Misafirlerimize farklı güzel atıştırmalık ikramlıklar sunacagız sizlerin sayesinde :29:

Oyyy...:53: ben neler görüyorum öyleee.. :52: Süper,harika ellerine sağlık canım :46: Başarılar diliyorum yarışmadada :42:
İyiki bu kategoriye katılmamışım,ben böyle şeyleri hiç bilmiyorum ama öğrenmiş olduk sayenizde çok teşekkürler ..Misafirlerimize farklı güzel atıştırmalık ikramlıklar sunacagız sizlerin sayesinde :29:

teşekkür ederim canım :16: 3 gün düşündüm bende:9:

elleirne sağlık , sör ne kadar farklı sunumlar olmuş. başarılar:16:

ellerine Sağlık SURRENDER her biri birer sanat eseri olmuşş:56::56:..Nefis görünüyorlarr..Yarışmada başarılar dilerimm:34::16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X