Sandviç - Kanepeler Farklı şekillerde sandviçler ve kanepeler ( Pınar Krem Peynir ( Bana Bana) )

Surrender

Nirvana
Pro Üye
27 Aralık 2011
63.348
61.078
898
Merhabalar:42: umarım atıştırmalıklarımı beğenirsiniz
hemen konuya geçmek istiyorum :124:

( 2 kişiliktir )
Malzemeler
10 adet mantar
2 adet çarliston biber
1 adet küçük boy domates
Yarım fincan krema
Pınar krem peynir ( bana bana )
Kahvaltılık sos ( acılı veya acısız)
5 adet dana jambon
5 adet hindi salam
5 adet dana salam
Siyah zeytin
Çekirdeksiz yeşil zeytin
1 hamburger ekmeği
4 adet tost ekmeği
4 adet kepek ekmeği
1 yaprak marul
Havuç kabuğu
Salatalık kabuğu
4 adet dilim kaşar
Yarım çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı çörek otu
1 adet dana veya piliç sosis ( ortadan bölünmüş olabılır )
Kurabiye kalıpları
Kürdan

$0....webp
Kanepeler
ilk aşama olarak mantar, biber ve domatesimizi küp şeklinde doğruyoruz ve yarım çay kaşığı tuz atıyoruz. tavaya 1 yemek kaşığı sıvı yağ koyuyoruz, diğer malzemelerimizi içine atıp pişiriyoruz. piştiği zaman yarım fincan kremayı döküp 2-3 dakıka daha bekletip ocagı kapatıyoruz.
$1.webp$2.webp

bir kısmını tost ekmeği ve kepek ekmeği ile kare şeklinde kesiyoruz, diğer kalanları ise kurabıye kalıpları ile yapıyoruz. iç malzemesi olarak istediğinizden başlayabılırsınız, ben kremalı mantardan başladım. yaptığım her şeyin içine Pınar krem peynir sürdüm.
$3.webp$4.webp$5.webp$6.webp$7.webp
isteğe göre malzemelerimizle süslüyoruz
$8.webp

$9.webp$10.webp$11.webp$12.webp

---------------------------------------------------------------------------

Sosisli sandviç ve Piyano sandviç

Sosisli sandviç
Sandviç ekmeğini ikiye bölüyoruz, alt kısmına pınar krem peynır sürüyoruz, üstüne marul, onun üstüne dilimlenmiş kaşar peynir koyuyoruz.
sandviç ekmeğinin üst kısmını uygun bir kurabıye kalıbı ile ağız kısmını kesiyoruz, ve göz yapıyoruz.
kızaran sosisi ağız kısmına koyup sandviç ekmeğimizi kapatıyor ve gözleri istediğimiz gibi dolduruyoruz
$1.webp$2.webp$3.webp$4.webp

Piyano sandviç
bunu size resimlerle anlatacağım :1:
$4.webp$5.webp$6.webp$7.webp$8.webp$9.webp$10.webp$11.webp$12.webp$13.webp$14.webp$16.webp$15.webp

Afiyet olsun :42:

guzel olmus kiz ellerine saglik :56:
piyano sandvic cok hos :46:

Son düzenleme:
surim canım piyano çok yaratıcı olmuş , bayıldım :56: çok lezzetli görünüyorlar bana da yap bunlardan :56:

Hepsi çok şeker gözüyor, eminim yemesi de bir o kadar güzeldir.
Ellerine sağlık. :56:

:46::46::46:Cok guzeller sekerim,ellerine saglik.Bayagida ugrastirici seyler yapmissin ama sonuc muhtesem:16::16:Bol sanslarin olsun arkadasim:29::29:

Back
X