- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım bir sürü bina yıkılmış. Bizim evlerin içi harap. Kursa geldiğim konakta oturuyoruzGeçmiş olsun canım. Allah yardımcınız olsun. Malatya etkilenen iller arasında denilince hemen aklıma geldin.
Baloncuğa ulaşamıyorumHay Allah ya açılsın bir an önce inşallah telefon
Yasmin ve Nevreste WhatsApp dan yazmış. Bende instagram dan yazdım. Geri dönmedi. Umarım iyidirulaşsa yazardı nevoş herhalde bilmiyorum ki o da kötü.Allah ım herkes sağ sağlıklı iyi olsun
Kar yağıyor, yollar kapalı. Eşimin teyzesinin torunları enkaz altında ölmüşlerHava da buz gibi. Beterin beteri var diyorlar ya. Hadi yaz mevsiminde dışarıda beklemek daha kolay. Küçük çocuğu olan var, yaşlısı hastası olan var. Allah herkesin yardımcısı olsun
Ulaşımda sıkıntı varmışBaloncuğa ulaşamıyorum
Arıyorum kapalı.Yasmin ve Nevreste WhatsApp dan yazmış. Bende instagram dan yazdım. Geri dönmedi. Umarım iyidir
Doğalgaz da kesildi herhalde.Sağ ol canım bir sürü bina yıkılmış. Bizim evlerin içi harap. Kursa geldiğim konakta oturuyoruz
Bizimde çekmiyor gidip geliyor.Ulaşımda sıkıntı varmış
Ayyy AllahımmKar yağıyor, yollar kapalı. Eşimin teyzesinin torunları enkaz altında ölmüşler
Aynen var. Ama kalabalıkDoğalgaz da kesildi herhalde.
İyi bari başınızı sokabileceğiniz yer var.
Allah ım Yarabbim inşallah iyilerdirYasmin ve Nevreste WhatsApp dan yazmış. Bende instagram dan yazdım. Geri dönmedi. Umarım iyidir
Allah rahmet eylesin sabr versin geride kalanlaraKar yağıyor, yollar kapalı. Eşimin teyzesinin torunları enkaz altında ölmüşler
Ayy canom benim çok geçmiş olsun, rabbim korusun inşİki dakikaya yakın sürdü sanki. Durmak bilmedi
Amin canımAyy canom benim çok geçmiş olsun, rabbim korusun inş
Allahim rabbim korusun herkesi, Allah yardim etsinKar yağıyor, yollar kapalı. Eşimin teyzesinin torunları enkaz altında ölmüşler
AminAllah rahmet eylesin sabr versin geride kalanlara
Canım nevosum Allah yardimciniz olsunSağ ol canım bir sürü bina yıkılmış. Bizim evlerin içi harap. Kursa geldiğim konakta oturuyoruz
Baloncuğa ulaşamıyorum
Yaaa kızlardan haber yok muYasmin ve Nevreste WhatsApp dan yazmış. Bende instagram dan yazdım. Geri dönmedi. Umarım iyidir