Tatile devamBizim okullar yarın tatil oldu
Canları sıkılmasın,temizlik yapsın kızlarBizim okullar yarın tatil oldu
Canım,bu istiridye mantarı diğer mantarları göre daha mı gec pişiyor? Hep aklımda, bir denemedimTatile devam
Aynı oranda pişiyor.Canım,bu istiridye mantarı diğer mantarları göre daha mı gec pişiyor? Hep aklımda, bir denemedim
Her şeyine bayilirimAynı oranda pişiyor.Mantar seven biriysen mutlaka denemelisin 10 15 dakika pişmesi yeterli
Kar rötarıNerde benim çorbam nerdee nerdee
Aşkom benim kızlar zaten okula gitmiyorCanları sıkılmasın,temizlik yapsın kızlar
Teşekkür ederim jennamHer şeyine bayilirimen kısa zamanda deneyeyim,sağol canım,senin tarif acayip lezzetli görünüyor yine
Belliydi zatenTatile devam
Anneler şoför yaa gelip alırAşkom benim kızlar zaten okula gitmiyorHanımlar tiyatroya gitti.6da da eve gelin kar yağışı atacakmış orada kalırsınız dedim
Asko ev olacak bal dök yalaAşkom benim kızlar zaten okula gitmiyorHanımlar tiyatroya gitti.6da da eve gelin kar yağışı atacakmış orada kalırsınız dedim
Bizde kar falan yok yaa. Merkeze gittik geçende. Oraya yağmışBelliydi zaten
Rica ederim canımTeşekkür ederim jennam
Cuma çıktım ama bugün hiç çıkamamAnneler şoför yaa gelip alırkarda oda mümkün değil gerçi
Yok yaa. Karda tehlikeliCuma çıktım ama bugün hiç çıkamamYollar açık ama siteden çıkarmak zor olur.
Yok aşko neredeAsko ev olacak bal dök yalaaz nazlan,gerçi nazlanmak ve sen
Olabilü,caliliklara takilmistirSiste kayboldu zaar