Sağ ol canım benimRabbim ömürlerini, yollarını, sağlıklarını pırıltılı etsin elticim. İyi ki doğurmuşsun kızkardeşlerini.
Mutlu yaşları olsun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım benimRabbim ömürlerini, yollarını, sağlıklarını pırıltılı etsin elticim. İyi ki doğurmuşsun kızkardeşlerini.
Mutlu yaşları olsun inşallah.
Ooyy çok güzel Ömürleri güzel olsun. İyiki doğmuşlar. Nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara. Herşey gönüllerice olsunKızlarımın doğum günü pastasıEki Görüntüle 3226157 Eki Görüntüle 3226158
Çok teşekkür ederiz canımOoyy çok güzel Ömürleri güzel olsun. İyiki doğmuşlar. Nice sağlıklı mutlu huzurlu yıllara. Herşey gönüllerice olsun
Cok güzel nevos sağlıklı mus mutlu ömürleri olsun inşallahKızlarımın doğum günü pastasıEki Görüntüle 3226157 Eki Görüntüle 3226158
Teşekkür ederim canımCok güzel nevos
Yarın akşam saat 10.00'da açarımBu arada konu ne zaman acıkacak acaba saat kuracagımda
Tamam nevoşummYarın akşam saat 10.00'da açarım
Bıyrın benümmmMantı kraliçesi nerelerdesin ? Blue_Peri
VarımmmmmmBlue_Peri şerbetli tatlı yarışması yapıyoruz var mısın
Hoş geldin çiçeğimVarımmmmmm
Bacım hacım netim yohhh
Çok güzeller aynı benNevos kızlarıni yicem Nevreste
Canımın içiiiii hosbuldummmm eşim net attirmis kendine ondan bağlandımHoş geldin çiçeğim
Koca bı tencere sardım valla yaso aman sarma deme bananaptın sarmissindir çoktanBlue_Peri nerelerde?
Sarma içimi hazırladım, yaprakları da dondurucudan çıkardım, gelsin sarma sarsın.
Çok tatlılar yaa aynı sen evet nevosumÇok güzeller aynı ben
Süper olmuşCanımın içiiiii hosbuldummmm eşim net attirmis kendine ondan bağlandım
Sağ ol canım benimÇok tatlılar yaa aynı sen evet nevosum