Bende sahur yemsem olmaz çok yiyen biride değil ama en çok çay içiyorumSahur yapmazsam bayılırım nnnet.
Sağ ol aşkomEvet,mide çok rahat ediyor ama rahatsızsın diye dedim ben aslında.
Ne ağrısıAğrılarım oluyor ilaç alsam gerisi sıkıntı olmuyor
Bekarım ya hem de anadan doğma.sjsjdhdbMaşallah seni çok sevmiş
Sen bekar mısınSeni pek tanımıyorum
Ah o uyku aşkom,zaten zor uyuyorum ben de biliyorsun,iyice zombiye bağladımFazla oluyor aşkom
Kızlar sahura kadar ders çalışıyor. Onlar hazırlıyorlar. Bende kalkıp su ve ilaç içiyorum. Oda bana yetiyor. Yersem uyuyamam. Uyku daha kıymetli geliyor. Zaten geç uyuyorum ya da bazen uyuyamıyorum. Sabah Emir'i okula bırakıyorum.
Yaaaaaaa nasıl lilaaaa var miiii örnekAnca yüzüne emoji koy zaten. Rengi çokzel. Ben de Umay’a lila konseptli doğum hediyelikleri bakıyordum ajsjjsjs
Deprem olmasa o hafta ameliyat randevusu alacaktımNe ağrısıgeçmis olsun iyisin dimi
Ayyy küçücükBekarım ya hem de anadan doğma.sjsjdhdb
Yiymi üç yaşındayım.
Vallah yakın gözlüğü kulanıyorum zaten yoksa hiç yazamam yaHepimizolduk,ilk olduğunda zati kör olduk tövbe tövbe
Allah razı olsun aşkomAh o uyku aşkom,zaten zor uyuyorum ben de biliyorsun,iyice zombiye bağladımAllah gücünü, kuvvetini ,sağlığını arttirsin
Ya nevoşumDeprem olmasa o hafta ameliyat randevusu alacaktımRahim alınacaktı
Maşallah çıtırsınBekarım ya hem de anadan doğma.sjsjdhdb
Yiymi üç yaşındayım.
Sen ilk oldugunda bizde ki şoku görseydin ahahahahahah ,hala aklımdaVallah yakın gözlüğü kulanıyorum zaten yoksa hiç yazamam ya
Amin inşallah canım benimYa nevoşumRabbim yardımcın olsun, ağrılarını dindirsin. Hayırlı kalıcı şifalar versin
Ben de az yerim çay da bir bardak içerim ama bünyem zayıf galiba dayanamıyorum.Bende sahur yemsem olmaz çok yiyen biride değil ama en çok çay içiyorum
Niye sevemez mi zero yaaBabamın kuzenigiller geldiler. Küçük bir kızları var beni çok sevmiş çok şaşkınım.Bana da hediye getirmiş. Ezilmiş çam kozalağı.
Senden de aşkom,canımın iciiiiAllah razı olsun aşkom
En sevdiğimAnca yüzüne emoji koy zaten. Rengi çokzel. Ben de Umay’a lila konseptli doğum hediyelikleri bakıyordum ajsjjsjs