Emin ol, o çok kıymetli bir hediyedirBabamın kuzenigiller geldiler. Küçük bir kızları var beni çok sevmiş çok şaşkınım. Bana da hediye getirmiş. Ezilmiş çam kozalağı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin ol, o çok kıymetli bir hediyedirBabamın kuzenigiller geldiler. Küçük bir kızları var beni çok sevmiş çok şaşkınım. Bana da hediye getirmiş. Ezilmiş çam kozalağı.
Nevosum ben sütlü hafif şeyler yapıyorum o yüzden habire yiyorum ya şerbetli kadayıf vs türü şeyler sevmiyorumBiz dün küçük bir tepsi kadayıf yaptık (fırınımız minik) iki gündür yedik iki gün daha yenirBir dilimden fazla yenmiyor. Ben sahurda yapmıyorum
Hiç yemeden tutmasan keşke aşkom minnak bir tost yiyip yatıyorum ben .Biz dün küçük bir tepsi kadayıf yaptık (fırınımız minik) iki gündür yedik iki gün daha yenirBir dilimden fazla yenmiyor. Ben sahurda yapmıyorum
Şerbetli tatlı yarışması yapıyoruz Katılmayacak mısınNevosum ben sütlü hafif şeyler yapıyorum o yüzden habire yiyorum ya şerbetli kadayıf vs türü şeyler sevmiyorum
EdelimBiz edelim mi, Umay eğlensin biraz sıkılmıştır ahhaa
Bir avuç da taş toplamış ama onları geri verdim. Yarın da biz onlara gitcez diyo ki sana resim çizdim.Emin ol, o çok kıymetli bir hediyedir
Aaa hiç yapmadım ama bakayım tarifleree, annemlere götürürüm olmadıŞerbetli tatlı yarışması yapıyoruz Katılmayacak mısın
Nevreste Nevoş sahursuz nasıl idare ediyorsunHiç yemeden tutmasan keşke aşkom minnak bir tost yiyip yatıyorum ben .
Fazla oluyor aşkomHiç yemeden tutmasan keşke aşkom minnak bir tost yiyip yatıyorum ben .
Çok rahat geçiyor canımNevreste Nevoş sahursuz nasıl idare ediyorsun
Sahur yapmazsam bayılırım nnnet.Biz dün küçük bir tepsi kadayıf yaptık (fırınımız minik) iki gündür yedik iki gün daha yenirBir dilimden fazla yenmiyor. Ben sahurda yapmıyorum
Hepimiz olduk,ilk olduğunda zati kör olduk tövbe tövbeBu sarıda insanın gözünü yoruyor ya
Maşallah seni çok sevmişBir avuç da taş toplamış ama onları geri verdim. Yarın da biz onlara gitcez diyo ki sana resim çizdim.
Bu kadarı benim için çok fazla.sjsjsjs
Evet,mide çok rahat ediyor ama rahatsızsın diye dedim ben aslında.Çok rahat geçiyor canım
Ya o zaman iyi, ben sahur yapmasam yatağa düşerim kesin ahahahÇok rahat geçiyor canım
Yok yok ben anladım seni aslında bende tam onu anlatmak istemiştim anlatamadım puantiye dedimYok kız puantiye değil. Bürümcük model ve kumaşında minik delikler var anlatıma bak ne kadar da cahilce
İyi gidiyor umarım devam ederimSahur yapmazsam bayılırım nnnet.
Ağrılarım oluyor ilaç alsam gerisi sıkıntı olmuyorYa o zaman iyi, ben sahur yapmasam yatağa düşerim kesin ahahah
İlk gün sahur yapmamıştım ha ölü ha ben tek fark benim kalbim atıyorduSahur yapmazsam bayılırım nnnet.