Nasip canımKadayıflı muhallebiye çevirdim napayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasip canımKadayıflı muhallebiye çevirdim napayım.
Geçmiş olsun.Gelinin sevdiği başka biri varmış, . Dolaptan çıkarır çıkarmaz mı yaptın veya unu mu az oldu acaba?Gelin pastası yapayım dedim kolay diye. Akşama tatlı yaptım deyip göz boyamak için ahahshsg. Kekin ortası çöktü. NEDEN?!?!!
hııı anlaşıldı kategori baklavaAnlaşılmıştır
yorumun cok tatlı geldı bırden deynebimGeçmiş olsun.Gelinin sevdiği başka biri varmış, . Dolaptan çıkarır çıkarmaz mı yaptın veya unu mu az oldu acaba?
Unu tariflerde genelde bir su bardağıydı, ben de ona göre yaptım. Milletinki olmuş, benimkinin ortası daha fırında pişerken çöktü.Geçmiş olsun.Gelinin sevdiği başka biri varmış, . Dolaptan çıkarır çıkarmaz mı yaptın veya unu mu az oldu acaba?
Burasıda öyleÇok güzel yağmur yağıyor, çok şükür muhteşem
Çok huzurlu nevosum, rabbim susuz bırakmasın biziBurasıda öyle
Cano,margaret1 inde kimler tatlı için tarif alıyor
Dikdörtgen borcamsa ieğer 1 bardak az bence. Yumurta büyüklüğü, unun cinsi de farkediyor. Bir de keki pişmeden açtıysa ondan da çökmüş olabilir.Unu tariflerde genelde bir su bardağıydı, ben de ona göre yaptım. Milletinki olmuş, benimkinin ortası daha fırında pişerken çöktü.
Yapıyoruz tabi tatlısız olmaz