- 24 Eylül 2018
- 97.331
- 292.737
AşkooomHayırlı olsun aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AşkooomHayırlı olsun aşkom
Nevoşum bugün kursa gidiyor musunGünaydın
Yok canım eltim çağırdı ona gideceğimNevoşum bugün kursa gidiyor musun
İkinci tarifimiz geliyor
Çok güzel olacak aşkom
Merakla bekliyorum aşkomÇok güzel olacak aşkom
Tabiiiii ki
Tamam tamam, öp elimi de barışalım
Grne mi hayırdır noluyo nevosYok canım eltim çağırdı ona gideceğim
Ama ben noluyo yaa,herkes ben ilk yapicam diye atağa geçtiİkinci tarifimiz geliyor
O zaman akşamı bekleyeyim ben nevos, senin işin bitince hallederz geceİkinci tarifimiz geliyor
Yaptın miiiiiO zaman akşamı bekleyeyim ben nevos, senin işin bitince hallederz gece
Dün yaptım kuzu da sunum bugüne kaldıYaptın miiiii
Hadi bakaam. Şimdi siz düşününAma ben noluyo yaa,herkes ben ilk yapicam diye atağa geçti
Neyi düşünelim canomHadi bakaam. Şimdi siz düşünün
İlk yapacağız derken sona kalıyorsunuz ya ondan bahsediyorumNeyi düşünelim canom
Hee ben yaptim zaten canom ama üçüncü olacağım büyük ihtimal, dunde firsat bulamadım sonuncu yapmanın nasıl bir şey olduğunu öğrendim. Şimdi ilk yapmayı merak ediyorum artık bir daha ki kategori bu ay herkes hava soğuk diye hızlı çıktıİlk yapacağız derken sona kalıyorsunuz ya ondan bahsediyorum
Fırsat mı veriyorlaaarİlk yapacağız derken sona kalıyorsunuz ya ondan bahsediyorum
Ellerine sağlık canım. İlk sıra olmasa da yine ilklerdesin Çabuk yükleHee ben yaptim zaten canom ama üçüncü olacağım büyük ihtimal, dunde firsat bulamadım sonuncu yapmanın nasıl bir şey olduğunu öğrendim. Şimdi ilk yapmayı merak ediyorum artık bir daha ki kategori bu ay herkes hava soğuk diye hızlı çıktı
Kategori açılır açılmaz malzemeleri temin etmeniz gerekiyor ilk yapmak için. Yoksa zorFırsat mı veriyorlaaar