Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çorbanı bekliyorumneee çorba mııı
Aşko kutlama var mıGünaydın, hayırlı Cumalar
Yok aşkom,yalnızım evde kimse yokAşko kutlama var mı
Kendine pasta alsaydınYok aşkom,yalnızım evde kimse yok
Kilo almamam lazım aşko Hem alıştım her sene yalnız olmaya artık, koymuyor bir zaman sonra ,çok güzel mesajlar aldim yettiKendine pasta alsaydın
Rabbim sağlıklı uzun ömür versinKilo almamam lazım aşko Hem alıştım her sene yalnız olmaya artık, koymuyor bir zaman sonra ,çok güzel mesajlar aldim yetti
Amin aşkom ,sana da inşallah yaa ,masallah ,çok duygusal ,yetişkinler artıkRabbim sağlıklı uzun ömür versin
31 ine benim cadılar 18 oluyor
Öyle artık yetişkinlerAmin aşkom ,sana da inşallah yaa ,masallah ,çok duygusal ,yetişkinler artık
Allah şanslarını,bahtlarini güzel etsin,güzel bir hayat kurup mutlu ,huzurlu yaşasınlar paşam ve sen de tabii kiÖyle artık yetişkinler
Amin aşkomAllah şanslarını,bahtlarini güzel etsin,güzel bir hayat kurup mutlu ,huzurlu yaşasınlar paşam ve sen de tabii ki
Amin aşkom
Yükledim şimdi nevoşum günaydın bu arada hepinize hanımlaarÇorbanı bekliyorum
Ellerine sağlık canımYükledim şimdi nevoşum günaydın bu arada hepinize hanımlaar
Hepimizin çiçeğimmEllerine sağlık canım
Hepimizin çiçeğimm
Aynen akşama oylama var. Son çorba yoldaBugün burası da bitiyor
Sevindim yine baya tarif oldu. Hayırlısı bakalım kim kazanacakAynen akşama oylama var. Son çorba yolda