YandılarGöz açtırmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YandılarGöz açtırmam
Aaa yine normale dönmüşüz
Kesin yandılarYandılar
Eee Sponsor gitmiş
üzüldüm geçmiş olsun.Amin, çok teşekkür ederim. İlk defa Bugün kendime “katil” demeden günü bitiyorum. O denli zor günler geçirdim. bebeğime trizomi 18 teşhisi kondu. Her şey o kadar hızlı ama bir yandan da o kadar ağır geçti ki anlatamam. bugün kızımı kaybedeli 1 hafta oluyor. Hâlâ acısı çok taze ama oğlum için önüme bakmam gerekiyor. haftalar sonra ilk defa sağlıklı düşünüp mantıklı cümleler kuruyorum diyebilirim.
Allah kolaylık versin arkadaşım. Yaşanılanlar hiç kolay değil. Biz bin km öteden deprem kabusunu atlamadık, hele ben çok etkilendim. Deprem kayıt bürosundaydım kürtajdan önce. gelen insanların hüzünlerine mi ortak olayım, dertlerine mi derman bulayım, karnımdaki kızımın akıbetini mi düşüneyim derken akıl sağlığım Gitmişti iyice. Artık hiçbir üzüntüye dayanacak gücüm kalmadı gibi hissediyorum. çok geçmiş olsun Size de. Hasar var mı afetlerden sonra? Durumunuz iyi mi?
Hep senin yüzünden Gözleri korktuNerde bu çif ben alışmıştım
Yok o 1 koliyi duyunca ondan gitti gittiysede
Kaçırttın bitane neyine yetmiyorduNerde bu çif ben alışmıştım
Yok o 1 koliyi duyunca ondan gitti gittiysede
+1Hep senin yüzünden Gözleri korktu
Hep senin yüzünden Gözleri korktu
Koskoca cif 1 kolicikten korktu ise kendi bilürrrKaçırttın bitane neyine yetmiyordu
Peri azla yetinmez, Bknz. Dev mantılarKaçırttın bitane neyine yetmiyordu
Doğru.Koskoca cif 1 kolicikten korktu ise kendi bilürrr
Bizi ne sponsorlar istedide işte
Masallah mantilarimağğğPeri azla yetinmez, Bknz. Dev mantılar
Varsa yoksa atıyorPeri azla yetinmez, Bknz. Dev mantılar
Çaktırma canoDoğru.
Sponsorlar sırada kuyruk
Hee pazarlığı kızıştırıyorsun elimizi sallasak ellisi. Cife mi kaldıkÇaktırma cano
Kesinlikle öyleHee pazarlığı kızıştırıyorsun elimizi sallasak ellisi. Cife mi kaldık
Hee pazarlığı kızıştırıyorsun elimizi sallasak ellisi. Cife mi kaldık
Teşekkür ederimüzüldüm geçmiş olsun.
Masallah mantilarimağğğ