Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Ben yapmadım henüz başka bir arkadaş yaptı🥰
Çorbanın her türlüsü güzel🤗
Ben iki üç gün önce çok hevesliydim. Canım sıkıldı. Yapsam belki motive olacağım🥺
evet ben de çorba çeşitlerini çok severim. hafif oluyor, iyi geliyor vücuda.
senin depremlerden dolayı modun düşük. ev/eşya gitti, o felaketi bire bir gördün, eşin orada kaldı, aile geçici de olsa parçalandı, aniden başka şehirde hayat kurmaya çalışıyorsun, eşini merak ediyorsun, orada bile depremi hissediyorsun vs vs kolay şeyler değil bunlar. ben bile hala yeni yıkıntı videoları görünce (özellikler yol kırıklarını) dehşete düşüyorum, enerjim/modum dibe iniyor.
ben bi de şu yunanistana giden savaş gemileri haberlerini dinleyip hepten moralsizleşiyorum. yani anlıyorum seni. hayat, hassas insanları daha çok yoruyor...

evet ben de çorba çeşitlerini çok severim. hafif oluyor, iyi geliyor vücuda.
senin depremlerden dolayı modun düşük. ev/eşya gitti, o felaketi bire bir gördün, eşin orada kaldı, aile geçici de olsa parçalandı, aniden başka şehirde hayat kurmaya çalışıyorsun, eşini merak ediyorsun, orada bile depremi hissediyorsun vs vs kolay şeyler değil bunlar. ben bile hala yeni yıkıntı videoları görünce (özellikler yol kırıklarını) dehşete düşüyorum, enerjim/modum dibe iniyor.
ben bi de şu yunanistana giden savaş gemileri haberlerini dinleyip hepten moralsizleşiyorum. yani anlıyorum seni. hayat, hassas insanları daha çok yoruyor...
Anladığın için teşekkür ederim canım 🥰
Deprem korkum da geçmiyor. Gece uyuyamıyorum.

X