- 18 Ekim 2020
- 4.927
- 12.769
Bu da bizim buranın sabahı ama 2 gün önceki şuan da kar yağıyor ama böyle doldurmadı daha.. hep çok çok yağsın aminn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam nasılsın??Günaydın
Çok şükür iyiyim canım.Selam nasılsın??
Vallaha çocuklar ateşli. Ben de peşlerinden koşuyorum işte. 1 hafta sonra oğlanın ulturasyonu vardı hasta olmasam iyiydi ama 1 bucuk ay sonunda artık hastalığa yakalandiÇok şükür iyiyim canım.
Sen nasılsın, çocuklar nasıl?
Allah kolaylık versin, hastalık mevsiminde çocuklar hiç toparlanmıyor.Vallaha çocuklar ateşli. Ben de peşlerinden koşuyorum işte. 1 hafta sonra oğlanın ulturasyonu vardı hasta olmasam iyiydi ama 1 bucuk ay sonunda artık hastalığa yakalandi
Aynen öyle.. Sen de neler var neler yokAllah kolaylık versin, hastalık mevsiminde çocuklar hiç toparlanmıyor.
Aa benim çorbamGünaydın pumpum çorbalarımmm
Geçmiş olsun canımVallaha çocuklar ateşli. Ben de peşlerinden koşuyorum işte. 1 hafta sonra oğlanın ulturasyonu vardı hasta olmasam iyiydi ama 1 bucuk ay sonunda artık hastalığa yakalandi
İlk tarifi yapıyor musunGünaydın pumpum çorbalarımmm
Yok yav değildirAa benim çorbam
İlk günden mi yapayımİlk tarifi yapıyor musun
İçimiz ısınsınYok yav değildir
İlk günden mi yapayım
TeşekkürlerGeçmiş olsun canım
Tamam bekleyinİçimiz ısınsın
Ayy bende bugün yapıp sunumu yarina biraksam mı diye düşünüyorumTamam bekleyin
Niye sunumu bugün yapmıyorsunAyy bende bugün yapıp sunumu yarina biraksam mı diye düşünüyorum