Çorbalar Farklı Lezzetli Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz' Çorba Tarifleri ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    581
  • Anket Kapalı .
Canın istemiyor istese yaparsın🤷
Yok nevo, can istemesi değil. Asla vaktim yok. Oğlanın uykuları daha düzene girmedi. sabah kalkınca anneme veriyorum, işe gitmeden önce bi yarım saat uyumak için dileniyorum resmen. Akşam 5.30’da geliyorum eve, Allah razı olsun annemden her şey hazır sofraya oturuyorum ona rağmen elim kolum kalkmıyor. bi de gebelik eklenince üstüne, kafamı koyduğum yerde kalıyorum. Geçen gün iş yerinde uyudum 🤦🏻‍♀️ Rezalet 🤦🏻‍♀️ Eşim her gün 3 saate yakın yol gidip geliyor iş için, annem bütün gün çocukla uğraşmaktan pert oluyor akşam 9 dedi mi uyuyor... evi bir görsen içler acısı. Sunum perilerini geçtim, Sofraya tabak konduğuna şükür ediyorum.

Yok nevo, can istemesi değil. Asla vaktim yok. Oğlanın uykuları daha düzene girmedi. sabah kalkınca anneme veriyorum, işe gitmeden önce bi yarım saat uyumak için dileniyorum resmen. Akşam 5.30’da geliyorum eve, Allah razı olsun annemden her şey hazır sofraya oturuyorum ona rağmen elim kolum kalkmıyor. bi de gebelik eklenince üstüne, kafamı koyduğum yerde kalıyorum. Geçen gün iş yerinde uyudum 🤦🏻‍♀️ Rezalet 🤦🏻‍♀️ Eşim her gün 3 saate yakın yol gidip geliyor iş için, annem bütün gün çocukla uğraşmaktan pert oluyor akşam 9 dedi mi uyuyor... evi bir görsen içler acısı. Sunum perilerini geçtim, Sofraya tabak konduğuna şükür ediyorum.
Çocuklar büyüyünce hepsi geçer canım 🥰
Annenden Allah razı olsun 🥰 🤲İkinci iyi oldu ikisi birlikte büyüyecekler🥰🤗
Kaç haftalık oldu hani gebelik takvimin🧿🤩

Bu çoluk çocuk işi çok zormuş ya. Allah isteyen herkese versin ama herkeste mi böyle zor yoksa benim oğlan mı böyle çılgın bilmiyorum. şu “1 çocuk büyütmek için bir köy gerekir” gibisinden bi laf var ya, bizim oğlana 2 köy olsa ikisine de yeter. özellikle yasminsay yasminsay a benim oğlan gibi 2 tane versin de 4 köy baksınlar 😂

Çocuklar büyüyünce hepsi geçer canım 🥰
Annenden Allah razı olsun 🥰 🤲İkinci iyi oldu ikisi birlikte büyüyecekler🥰🤗
Kaç haftalık oldu hani gebelik takvimin🧿🤩
Adfdsdfff kandırdınız beni bak. 40’ı çıksın geçer dediniz geçmedi, 3 ay geçsin geçer dediniz geçmedi, 6 ay geçsin geçer dediniz gene geçmedi 😂😂😂😂😂 şimdi büyüyünce diyorsun, çok geniş bir zaman kavramı 😂

gerçekten annemin hakkını asla ödeyemem...

ikincisi İlkine benzerse “kötü günler geride kaldı, daha kötü günler bizi bekliyor” modundayım 😂😂😂

bebiş 2 aylık oldu. geç yumurtlama ve geç döllenme yaşamışım. O yüzden son adetle uyumlu değil.

Bu çoluk çocuk işi çok zormuş ya. Allah isteyen herkese versin ama herkeste mi böyle zor yoksa benim oğlan mı böyle çılgın bilmiyorum. şu “1 çocuk büyütmek için bir köy gerekir” gibisinden bi laf var ya, bizim oğlana 2 köy olsa ikisine de yeter. özellikle yasminsay yasminsay a benim oğlan gibi 2 tane versin de 4 köy baksınlar 😂
Çocuk bakmak kolay değil canım 🥰
Benimkiler büyüdü hala dertleri bitmiyor.
Bugün sabah arkadaş ile çarşıya alışverişe gittik. Oradan diğer arkadaşlarımızla anlaşmıştık yemeğe gittik. Benim oğlan daha yemeğe başlamadan mesaj yazmaya başladı🤦
Kaçta geleceksin, ben sıkıldım beni gezdir🤦
Zaten çok yorulmuşum. Birde gelip onu çıkardım🤦
Nazları niyazları bitmiyor. Kar yağınca iki saat aşağıya indi geldi sırılsıklam 🤦Haftaya okul açılacak bir daha inmek yok dedim bir sürü laf işittim.
Güya bugün gezdim, eğlendim🤦
Büyüdüğünde geçmiyor yani🤦
Çocuk hep zor iş😁
Rabbim sağlık versin 🤲 🥰

Adfdsdfff kandırdınız beni bak. 40’ı çıksın geçer dediniz geçmedi, 3 ay geçsin geçer dediniz geçmedi, 6 ay geçsin geçer dediniz gene geçmedi 😂😂😂😂😂 şimdi büyüyünce diyorsun, çok geniş bir zaman kavramı 😂

gerçekten annemin hakkını asla ödeyemem...

ikincisi İlkine benzerse “kötü günler geride kaldı, daha kötü günler bizi bekliyor” modundayım 😂😂😂

bebiş 2 aylık oldu. geç yumurtlama ve geç döllenme yaşamışım. O yüzden son adetle uyumlu değil.
Doğduktan sonra sen diye bir şey yok canım her dönemde farklı dertleri oluyor🥺
Okul dönemi daha zor bir süreç🤦
Sağlıkla gelsin inşallah 🥰

Kızlar bu arada sizlere bir özür borçluyum. Bu konuda beni eşim uyardı. Uyarmasa haberim dahi olmayacaktı.

Yarışmada tarafsızlıktan bahsedip şöyle bir hata yapmışım;

- son yarışmada oylama bildirimi bir yarışmacı adına gitmiş.

Oysa ben sayfada en son kim yazmışsa onun ismini bildirim yollayana koymuştum ama o da yarışmacıymış. Bunun farkında olmadan bir yarışmacı adına bildirim yollandığı için hepinizden özür dilerim. Bilerek yapılmış bir eylem değildi.

Yarışma bitince bana bu bilgi verildi sebebi de bana yarışma anında bu bilgi verilseydi direk yarışmayı iptal ederdim : ) Benim bu konuda hassaslığı bilen bizim hatun bakmış sonucu etkileyecek bir durum olmadı bugünü beklemiş.

bilginize
Evet, benim adıma gitmişti. Hiç o açıdan düşünmemiştim. Belki başka yarışmacı adına gitse benim de aklıma gelebilirdi. 🤔

Aslında oylamaya etkisi oldu bildirimin. Bildirimden önce 4.sıradaydım.bildirimden sonra 5.sıraya geriledim:deli:

Bunu ben de çok merak ediyorum kuzu.🤲🏻🤲🏻😁😁

Şu anda lafta bana fırsat düşmeyeceği şeklinde konuşmalar dönüyor, ama gerçekleşme durumunda kendimden çok etrafımdakileri merak ediyorum, acaba nereye saklanacaklar?🤣🤣

X