- 28 Haziran 2011
- 59.344
- 149.741
Adını söyledin ilk dimi nevosHafta sonu işaret dili kursuna gidiyoruz.Üç buçukta bitiyor. Pazar günleri oradan çıkıp pazara gidiyoruz. Yakında eve geldik.
Ama hafta içi daha boşum. Yani öyle sayılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adını söyledin ilk dimi nevosHafta sonu işaret dili kursuna gidiyoruz.Üç buçukta bitiyor. Pazar günleri oradan çıkıp pazara gidiyoruz. Yakında eve geldik.
Maşallah yine boş durmuyorsun Uygun olduğun vakit yaparsın Daha vakit çokHafta sonu işaret dili kursuna gidiyoruz.Üç buçukta bitiyor. Pazar günleri oradan çıkıp pazara gidiyoruz. Yakında eve geldik.
Fasülyeyken o kadar zorlamıyor yalan yokSunum yaparken hariç canom
Alfabe ile başladık. Sonra ad, soyadıBugün hayvanları öğrendik.Adını söyledin ilk dimi nevos
Aynen canom hiç önemsemeden kendiliğinden oluyo sankiFasülyeyken o kadar zorlamıyor yalan yok
Dimi uğraşsan bu kadar güzel olmazAynen canom hiç önemsemeden kendiliğinden oluyo sanki
Ayyy hele bir şarkı söylemeye, istiklal marşına geçin o zaman çok eğlenceli oluyorAlfabe ile başladık. Sonra ad, soyadıBugün hayvanları öğrendik.
Çok enteresan vallaDimi uğraşsan bu kadar güzel olmaz
Kafamı dağıtmam lazım canımMaşallah yine boş durmuyorsun Uygun olduğun vakit yaparsın Daha vakit çok
Ayy nevos youtubeda işaret dili ile şarkılar var onlara bakın şimdidenAlfabe ile başladık. Sonra ad, soyadıBugün hayvanları öğrendik.
Oyun oynuyoruz. Kulaktan kulağa gibiOda çok keyifli...Ayyy hele bir şarkı söylemeye, istiklal marşına geçin o zaman çok eğlenceli oluyor
Hocamız önermiyorKafanız karışır diyor. Kendisi tercümanlık falan yapıyor. Bayağı geliştirmiş. Karışmasın diyor.Ayy nevos youtubeda işaret dili ile şarkılar var onlara bakın şimdiden
İyi düşünmüşsünüz sizede iyi gelirKafamı dağıtmam lazım canım
Birde bayağıdır istiyordum. Eve çok yakın olunca fırsatı kaçırmayalım dedim.
İşin özü bağımsız bir şeyler yapmak istiyorum.
Hep annemle gezmek olmuyor
Aynen öyleİyi düşünmüşsünüz sizede iyi gelir
Teyze de yalnız takılsın arada ne olacak
Nevos birinciyi aldım ama ikinciyi burada acmadilar her zaman açılmiyormus bazı arkadaşlarım İstanbula gitmişti ikinci kuru almak için ama tabi ben gidemedim keşke açılsa giderdimOyun oynuyoruz. Kulaktan kulağa gibiOda çok keyifli...
İstiklal marşını öğrenecekmişsiz.Sen birinciyi aldın mı?
2.yi düşünmüyor musun?
Hoca coda mı? Bende çok memnundum hocamdan. Öğretmen çok önemli. Ben dayanamayip sarkilara bakıp evde tekrar ediyordumHocamız önermiyorKafanız karışır diyor. Kendisi tercümanlık falan yapıyor. Bayağı geliştirmiş. Karışmasın diyor.
Online alınıyormuş sadece sınavı Ankara 'da oluyormuş. Onu alında usta öğretici olabiliyor muşsun.Nevos birinciyi aldım ama ikinciyi burada acmadilar her zaman açılmiyormus bazı arkadaşlarım İstanbula gitmişti ikinci kuru almak için ama tabi ben gidemedim keşke açılsa giderdim
Evet coda canım Yalı küçük ama yıllardır bu iş üzerinde çalışıyormuş.Hoca coda mı? Bende çok memnundum hocamdan. Öğretmen çok önemli. Ben dayanamayip sarkilara bakıp evde tekrar ediyordum
İşte her yerde yok, iki arkadaşım kurstan usta öğretici olmuşlardı. Online ne kadar verimli olur bilmiyorum. Talep mi yok diyeceğim ama vardır aslında. Yapmıyorlar.Online alınıyormuş sadece sınavı Ankara 'da oluyormuş. Onu alında usta öğretici olabiliyor muşsun.
Harika, benim hocamda codaydi. Zaten bu kişilerden öğrenmek çok daha verimli oluyor nevos, mutfaktan geliyorlar daha yetkin oluyorlar.Evet coda canım Yalı küçük ama yıllardır bu iş üzerinde çalışıyormuş.