- 1 Aralık 2021
- 12.023
- 40.319
- 34
Doğru insanı bulursun InşallahSultanliga erismemde ,yayında ve de yapımda katkısı olan tüm srfslere teşekkürler ahahajahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru insanı bulursun InşallahSultanliga erismemde ,yayında ve de yapımda katkısı olan tüm srfslere teşekkürler ahahajahaha
Amiiiin, insallahDoğru insanı bulursun Inşallah
Amin aşkom
Rabbim hayırlısına yakınlaştırsın,hayırsızından uzaklaştırsın inşallah.Amiiiin, insallah
Amin canım, insallahRabbim hayırlısına yakınlaştırsın,hayırsızından uzaklaştırsın inşallah.
Sağol canım ablamsen nasılsın iyimisin abla çok ozlediiiiimAllah kolaylık versin canım
DelüüBelki gül değildir
İyiyim canım sağ olSağol canım ablamsen nasılsın iyimisin abla çok ozlediiiiim
Hep iyi ol inşallah ablacım bugün burasıda ruzgarliya gündüz fenaydı valla .İyiyim canım sağ ol
Yok kuzucuğum öyle konuşuyoruzJenna16 kuzuş hayırlı işler mi var ne kaçırdım ben
Eneeeem nerde tanıştınız nasıl tanistinizYok kuzucuğum öyle konuşuyoruz
Yanlış anladın,kızlarla konuşuyoruz demek istedim enişte falan yokEneeeem nerde tanıştınız nasıl tanistiniz
Hay Allahimya nebilim , oda olur kuzum Rabbim karşına senin gibi iyi , düzgün,dürüst yakışıklı ,hayırlı bir eş nasip etsin inşallahYanlış anladın,kızlarla konuşuyoruz demek istedim enişte falan yok
Zamanı gelince olur elbet ,amin kuzum ,çok sağolHay Allahimya nebilim , oda olur kuzum Rabbim karşına senin gibi iyi , düzgün,dürüst yakışıklı ,hayırlı bir eş nasip etsin inşallah
Canımın iciiiiZamanı gelince olur elbet ,amin kuzum ,çok sağol
KuzucuuuuğumCanımın iciiii
Allah razı olsun canım benimHep iyi ol inşallah ablacım bugün burasıda ruzgarliya gündüz fenaydı valla .