- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Cook iyiMerkez 1-2, al bunu al
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cook iyiMerkez 1-2, al bunu al
Severim seniiCook iyi
Tamamdır kuzum sordum sadece herseyin hayırlısı bidahaki sefereJou beybi gel bak
Çok güzel ilerledin ,belki bir dahakine sana nasip olurTamamdır kuzum sordum sadece herseyin hayırlısı bidahaki sefere
İnş haziranda canım benim,çok yaklaştın gerçekten bundan sonra böyle gider hep oylarinTamamdır kuzum sordum sadece herseyin hayırlısı bidahaki sefere
iki isim de güzel. ama en güzel profil resmin bir çizgi kahraman kız resmi vardı. çok tatlıydı sonra değiştirmiştin. ben o resmi çok beğeniyordumEvettttt bugün gündü ve sonunda degistirdimm
BElkide bitanemmÇok güzel ilerledin ,belki bir dahakine sana nasip olur
Artık dahada tecrübelendim aşkomm bundan sonrası kimse tutamaz beniİnş haziranda canım benim,çok yaklaştın gerçekten bundan sonra böyle gider hep oylarin
Aaaaa hangisiiydi acabaa ya nezaman degiştirdim hatırlıyomusuniki isim de güzel. ama en güzel profil resmin bir çizgi kahraman kız resmi vardı. çok tatlıydı sonra değiştirmiştin. ben o resmi çok beğeniyordum
heyecanla bekliyorum beybitom ,artik hersey hazırArtık dahada tecrübelendim aşkomm bundan sonrası kimse tutamaz beni
sanki boynunda atkı vardı uçuşuyordu gibi hatırlıyorum.Aaaaa hangisiiydi acabaa ya nezaman degiştirdim hatırlıyomusun
Bugün ne yedinn gömdunmü gene hamburgerleriiyi akşamlarrr
Hee beyaz dimi onumu diyorsun acaba cizgili cizgilisanki boynunda atkı vardı uçuşuyordu gibi hatırlıyorum.
Sizlerin yardımıyla oldu herşey kuzuşummheyecanla bekliyorum beybitom ,artik hersey hazır
valla öğlen popeyes menü yedik arkadaşla ama beğenmedim. içine bir lokma tavuk koymuşlar. bu ne dedim.Bugün ne yedinn gömdunmü gene hamburgerleri
Popeyes eskiden cok koyardılar şimdi öyle etmiyolar artık doymadığımı bilirim yani az koyuyolar artıkvalla öğlen popeyes menü yedik arkadaşla ama beğenmedim. içine bir lokma tavuk koymuşlar. bu ne dedim.
gökyüzüne bakıyorduHee beyaz dimi onumu diyorsun acaba cizgili cizgili
evet arkadaş da dedi bozdular diye.Popeyes eskiden cok koyardılar şimdi öyle etmiyolar artık doymadığımı bilirim yani az koyuyolar artık
İnşallah canımBElkide bitanemm
Artık dahada tecrübelendim aşkomm bundan sonrası kimse tutamaz beni
Her zaman askokuskomSizlerin yardımıyla oldu herşey kuzuşumm