- 24 Eylül 2018
- 97.874
- 293.798
Ahahajahahah ben de değiştirsem beni de aynı şeyi yaparlarYaaa dimii baktım elcoo ya kimse milklemedii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahajahahah ben de değiştirsem beni de aynı şeyi yaparlarYaaa dimii baktım elcoo ya kimse milklemedii
Tamam gizleneyim kimse benim nerede olduğumu bilmesinYok gizlersin kendini beybi ayarlardan
Bul beniBiz seni buluruz
Tmm seslenirim ben bir şekilde beybimTamam gizleneyim kimse benim nerede olduğumu bilmesin
Bul beni
Ayyy evet cok tuhaf olurdummAhahajahahah ben de değiştirsem beni de aynı şeyi yaparlar
Tmm seslenirim ben bir şekilde beybim
Ben de bir yanlışlık mı var acaba diye şaşırmadım değilİyi maşallah ben hiç görmedim
Bir tahminim daha var amaAma kategoriyi konuştuk bitti
Panda yemekleriBir tahminim daha var ama
Bende iyiyim aynı bildiğin gibiSabah geldim günaydın dedim,sonra ara ara uğradım, sen nasılsın?
Hep iyi ol canımBende iyiyim aynı bildiğin gibi
Beni kaçırsalar iyi çocuk altına kaçırmış onla uğraşıyordumC A N O mu kaçırdılar
Söyle bakalımBir tahminim daha var ama
Ayy gerçekten hangisi daha kötü tartışılırBeni kaçırsalar iyi çocuk altına kaçırmış onla uğraşıyordum
Cinnetlik ama idare ediyoruz bi şekildeAyy gerçekten hangisi daha kötü tartışılır
Napcan ,katlanacaanCinnetlik ama idare ediyoruz bi şekilde
İçinde A var mı varPanda yemekleri
Senin daha güzel tahminlerin vardırSöyle bakalım
Zonguldak'ın Zo'su var bebisimİçinde A var mı var
Zoytunyağlılar mıZonguldak'ın Zo'su var bebisim