- 25 Ağustos 2019
- 60.448
- 110.647
- 30
Yap evde miss gibi doritos cipsiyle guzel olur heeevet arkadaş da dedi bozdular diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap evde miss gibi doritos cipsiyle guzel olur heeevet arkadaş da dedi bozdular diye.
Cansın can canHer zaman askokuskom
Galerimse çop kutusuna baktım silmişimgökyüzüne bakıyordu
ama hamburgerim harika oldu vallaYap evde miss gibi doritos cipsiyle guzel olur hee
Popeyes eskiden cok koyardılar şimdi öyle etmiyolar artık doymadığımı bilirim yani az koyuyolar artık
Tam gaz devam iyi yarıştıTamamdır kuzum sordum sadece herseyin hayırlısı bidahaki sefere
He vollahee ben şokTam gaz devam iyi yarıştı
Aklıma sen geldinde yazdımm bide bunu offff beee diyetteyim oglumm bana yapılırmı buuuuuğğğ
Ellerine sağlıkk isteyerek ve özenle yapınca herşey güzel olurrama hamburgerim harika oldu valla
Bende seni severim kuzuşko kocaman kocamannnSeverim senii
Oyss ellerine sağlık canooom
Vışş aneyyyHe vollahee ben şok
Bende seni severim kuzuşko kocaman kocamannn
Ama sende iyi geldin hee arkamdannVışş aneyyy
diyesim geldi
Valla geldim ne çok seveni varmış KekikliminAma sende iyi geldin hee arkamdann
2ci bildirimden sonra maşaallahh iyi bi coştuk ensondaValla geldim ne çok seveni varmış Kekiklimin
Kk hep böyle olsa daha çok cosarizda zorla oy istiyoruz gibi atın işte kullanın oyunuzu ne bekliyonuz yağniii2ci bildirimden sonra maşaallahh iyi bi coştuk ensonda
Dimi yaa 2ciye zora sokuyoz sanki kız hahaha baktılar gene geldi bildirim verem bari oy oluyoKk hep böyle olsa daha çok cosarizda zorla oy istiyoruz gibi atın işte kullanın oyunuzu ne bekliyonuz yağniii
Taş atıp da elleri yoruluyor sankiDimi yaa 2ciye zora sokuyoz sanki kız hahaha baktılar gene geldi bildirim verem bari oy oluyo