- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Aaa kör müyüm neyim bi'de ben tantuniye de oy vermişim.sjsjdjdDeğilim canım sansı kiminse o olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa kör müyüm neyim bi'de ben tantuniye de oy vermişim.sjsjdjdDeğilim canım sansı kiminse o olsun
Nasiipp kiminse o el ona giderAaa kör müyüm neyim bi'de ben tantuniye de oy vermişim.sjsjdjd
Sadece nasip olması yetmez. Güzel olmasıda gerekiyor. Demek ikinizin tarifi en güzelleriNasiipp kiminse o el ona gider
Aynen canım orasıda öylee belli yaniSadece nasip olması yetmez. Güzel olmasıda gerekiyor. Demek ikinizin tarifi en güzelleri
Birde oy verenlerin sevdiği şeylerde etkiliyor.
Çökertme ve Tantuni kk da çok seviliyor zaten
Arada öyle kazalar oluyorAynen canım orasıda öylee belli yani
ama ben kadınbuduya vermeyecektim canonunkini vercektim bianda oraya tıkladım oyüzden dedim o el oraya gider diye
BencedeBegenilmeyecek gibi mi muhteşem hepsi de
PişmanmısınAaa kör müyüm neyim bi'de ben tantuniye de oy vermişim.sjsjdjd
Yok hayır o anlamda değil. Ben çökertme önde gidiyor sanmıştım ama aslında tantuni öndeymiş. Oyumu da tantuniye vermişim ama onun önde olduğunu fark etmemişim.Pişmanmısın
Takılıyorum canım anladım ne demek istediğiniYok hayır o anlamda değil. Ben çökertme önde gidiyor sanmıştım ama aslında tantuni öndeymiş. Oyumu da tantuniye vermişim ama onun önde olduğunu fark etmemişim.
Verseydin yaAynen canım orasıda öylee belli yani
ama ben kadınbuduya vermeyecektim canonunkini vercektim bianda oraya tıkladım oyüzden dedim o el oraya gider diye
Yanlışlıkla sana verseydi? DjjsjshdVerseydin ya
Kizzz vallahi ben anlamadım bianlık oldu kizçede tepemdeydiVerseydin ya
Her yemeğe oy vermişsin haberin yokAaa kör müyüm neyim bi'de ben tantuniye de oy vermişim.sjsjdjd
Yanlışlıkla sana verseydi? Djjsjshd
çok güzelKizzz vallahi ben anlamadım bianlık oldu kizçede tepemdeydi
Her oylamada başına bu tarz bir olay geliyor mu?çok güzel
Atar tabi kuzucum,benim atmisligim var burası özgür bir platform️ASSOSyal birinci olmayan da oy verenlere teşekkür mesajı atabilir mi
Ama en çok beni beğeniyorHer yemeğe oy vermişsin haberin yok
Ellerine sağlık canım bir daha foto beklerizakşama ev yapımı hamburger vardı menümüzde. çok güzel oldu. foto çekmeyi unutmuşum yoksa size atacaktım.