- 16 Mart 2008
- 45.534
- 221.607
Belki yarın belki yarından da yakın amin diyeyim kirazım.Bu duyguyu herkes tatsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki yarın belki yarından da yakın amin diyeyim kirazım.Bu duyguyu herkes tatsin
Yaprak dökümü leylayi çok izliyormuş gül goncamKukrimim nere kayboldu diyordum. Pembis olmuş megersem. Profiline kısıtlama getirdi ondan bulamıyorum sandım.
Amiinnn tez zamanda gül goncammmBelki yarın belki yarından da yakın amin diyeyim kirazım.
Kukrimim nere kayboldu diyordum. Pembis olmuş megersem. Profiline kısıtlama getirdi ondan bulamıyorum sandım.
Sapşiksin kukriskom
Öyleyim miSapşiksin kukriskom
Eveetttttt kara kuzunun bayramı nasıl geçti kukriskom piyemses anası mısın senÖyleyim mi
Güzel geçti canım şükür Allah herkese güzel günlerini göstersin evlatlarının ,isteyene de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinEveetttttt kara kuzunun bayramı nasıl geçti kukriskom piyemses anası mısın sen
Oyyyy kara kuzuma ya maşallah çok güzeldi piyemsesim amiiiinn ,rabbim hep güzel günlerini göstersin inş kukriskom hayırlı evlatlar herkese amiinnGüzel geçti canım şükür Allah herkese güzel günlerini göstersin evlatlarının ,isteyene de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Adeta çekişmeli gidiyor kuzuHele elco ve zekta nin olmasına çok sevindim, ikiside yeni yüzler, yeni kanlar, moral olacak
İkinci tura kalacak gibi çok ekşınlıAdeta çekişmeli gidiyor kuzu
Deme ya o zaman karar vermek daha zor olurİkinci tura kalacak gibi çok ekşınlı
Ahsjakakal miting yapmam lazımİkinci tura kalacak gibi çok ekşınlı
Biz sizden daha heyecanlıyız bebekim, gelin burda bişeyler yazın heyecaniniza ortak olalım yaw heyecanlar nasıl mesela,nasıl hissediliyorAdeta çekişmeli gidiyor kuzu
İkinci tura kesin kaldı perişkom üç gelmesin deİkinci tura kalacak gibi çok ekşınlı
Valla sakinim açıkcası ya normalde daha heyecanlı bi yapım vardır ama güzel tabi yüksek oy almakta iyi hissettiriyor açıkcasıBiz sizden daha heyecanlıyız bebekim, gelin burda bişeyler yazın heyecaniniza ortak olalım yaw heyecanlar nasılsın mesela,nasıl hissediliyor
Heyecanin adeta bana geçti bebeğimValla sakinim açıkcası ya normalde daha heyecanlı bi yapım vardır ama güzel tabi yüksek oy almakta iyi hissettiriyor açıkcası
heyecanlımıyım yaniHeyecanin adeta bana geçti bebeğim