Y yesim4555 Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 67 35 34 29 Mart 2021 Konu Sahibi yesim4555 #1 Merhaba kızlar öncelikle Rabbim isteyen hayırlı anne ve babaya bu güzel duyguları yaşatsın. Farklı, anlamı güzel isim önerilerinize açığım
Merhaba kızlar öncelikle Rabbim isteyen hayırlı anne ve babaya bu güzel duyguları yaşatsın. Farklı, anlamı güzel isim önerilerinize açığım
K kkarems Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Mart 2015 1.268 982 29 Mart 2021 Konu Sahibi yesim4555 #2 Melinay ile Eflin isimlerini ilk defa duyuyorum. Tercih edilebilir mi neden olmasın. Farkli isimler ise Nüans , elvin , sarah üçlüsüne hayranım
Melinay ile Eflin isimlerini ilk defa duyuyorum. Tercih edilebilir mi neden olmasın. Farkli isimler ise Nüans , elvin , sarah üçlüsüne hayranım
Y yesim4555 Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 67 35 34 29 Mart 2021 Konu Sahibi yesim4555 #3 kkarems .!.: Melinay ile Eflin isimlerini ilk defa duyuyorum. Tercih edilebilir mi neden olmasın. Farkli isimler ise Nüans , elvin , sarah üçlüsüne hayranım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim önerilerin için “nüans” kulağa hoş geliyor. Çok zorlandım kız isim konusunda erkek olsa eymen koyacaktım kız ismi bulmak çok zor
kkarems .!.: Melinay ile Eflin isimlerini ilk defa duyuyorum. Tercih edilebilir mi neden olmasın. Farkli isimler ise Nüans , elvin , sarah üçlüsüne hayranım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim önerilerin için “nüans” kulağa hoş geliyor. Çok zorlandım kız isim konusunda erkek olsa eymen koyacaktım kız ismi bulmak çok zor
O Ozkan Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2021 10 10 36 31 Mart 2021 Konu Sahibi yesim4555 #4 Söylediğiniz isimlerin anlamını bilmiyorum. Almina güzel gibi geldi bana. Mihra ismini öneririm bende
Söylediğiniz isimlerin anlamını bilmiyorum. Almina güzel gibi geldi bana. Mihra ismini öneririm bende
Jasminla Her ayrıntım sayıklıyor 🤪 Kayıtlı Üye 22 Ocak 2021 1.603 5.811 31 Mart 2021 Konu Sahibi yesim4555 #5 Albina, Elvira isimleri de duydum. Jasmin ismini de seviyorum ben) ama sizin dörtlüden oyum Melinay a gidiyor ))
Albina, Elvira isimleri de duydum. Jasmin ismini de seviyorum ben) ama sizin dörtlüden oyum Melinay a gidiyor ))
Y yesim4555 Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 67 35 34 3 Nisan 2021 Konu Sahibi yesim4555 #6 Ozkan .!.: Söylediğiniz isimlerin anlamını bilmiyorum. Almina güzel gibi geldi bana. Mihra ismini öneririm bende Genişletmek için tıkla... Mihra ismi de çok güzel valla kararsızım çok zor hem anlamı hemde ismi güzel olsun istiyorum.
Ozkan .!.: Söylediğiniz isimlerin anlamını bilmiyorum. Almina güzel gibi geldi bana. Mihra ismini öneririm bende Genişletmek için tıkla... Mihra ismi de çok güzel valla kararsızım çok zor hem anlamı hemde ismi güzel olsun istiyorum.
Y yesim4555 Üye Kayıtlı Üye 23 Kasım 2020 67 35 34 3 Nisan 2021 Konu Sahibi yesim4555 #7 Jasminla .!.: Albina, Elvira isimleri de duydum. Jasmin ismini de seviyorum ben) ama sizin dörtlüden oyum Melinay a gidiyor )) Genişletmek için tıkla... Bu gidişle seçemeyeceğim galiba :)erkek olsa hazırdı eymen koyacaktım kız olunca daha zormuş
Jasminla .!.: Albina, Elvira isimleri de duydum. Jasmin ismini de seviyorum ben) ama sizin dörtlüden oyum Melinay a gidiyor )) Genişletmek için tıkla... Bu gidişle seçemeyeceğim galiba :)erkek olsa hazırdı eymen koyacaktım kız olunca daha zormuş
Jasminla Her ayrıntım sayıklıyor 🤪 Kayıtlı Üye 22 Ocak 2021 1.603 5.811 3 Nisan 2021 Konu Sahibi yesim4555 #8 yesim4555 .!.: Bu gidişle seçemeyeceğim galiba :)erkek olsa hazırdı eymen koyacaktım kız olunca daha zormuş Genişletmek için tıkla... Siz isimleri yazarsınız bebe kendisi seçer )) ama yeni doğmuş bebeğe nasıl seçtire bilirsiniz bilmiyorum
yesim4555 .!.: Bu gidişle seçemeyeceğim galiba :)erkek olsa hazırdı eymen koyacaktım kız olunca daha zormuş Genişletmek için tıkla... Siz isimleri yazarsınız bebe kendisi seçer )) ama yeni doğmuş bebeğe nasıl seçtire bilirsiniz bilmiyorum