- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.671
- 43
Afiyet ile yersiniz inşallahEki Görüntüle 3314229 bahçeden ürünlerle uğraştım kuşburnu suyu yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet ile yersiniz inşallahEki Görüntüle 3314229 bahçeden ürünlerle uğraştım kuşburnu suyu yaptım
Hayırlı olsun kuzum,tek seferde alırsın inşallah
Rabbim rast getirsin canım perişkom kazasız belasız
Hayırlı olsun canım benim
Kazasız belasız al kullan inşallah
Maşallah ilk aşamada alırsın inşallah
Sağolun canlarım Allah razı olsun inşallahHadi inşallah ilk seferde kolaylıkla alırsın canım
Köyün bereketi afiyetle tüketin inşallahEki Görüntüle 3314229 bahçeden ürünlerle uğraştım kuşburnu suyu yaptım
Offfff mantar mi o ? Kızartması harika olur .Eki Görüntüle 3314229 bahçeden ürünlerle uğraştım kuşburnu suyu yaptım
Nasıl oluyor biraz anlatsanaOfffff mantar mi o ? Kızartması harika olur .
Tavamizi alıyoruz. Önce beş kere nevriyenin sonra beş kerede kukriyenin kafasına vuruyoruz .sonra ocağa koyup içine tereyağı ekliyoruz. Yağ isinca temizleyip yikadigimiz mantarlarimizi ekliyoruz .pişince de kukriye ve nevriyey vermeden yiyoruz.Nasıl oluyor biraz anlatsana
Ama bu daha çok cinayet tarifi gibi olduTavamizi alıyoruz. Önce beş kere nevriyenin sonra beş kerede kukriyenin kafasına vuruyoruz .sonra ocağa koyup içine tereyağı ekliyoruz. Yağ isinca temizleyip yikadigimiz mantarlarimizi ekliyoruz .pişince de kukriye ve nevriyey vermeden yiyoruz.
Amaç o zatenAma bu daha çok cinayet tarifi gibi oldu
Çok güzel olur bize değdiği içinTavamizi alıyoruz. Önce beş kere nevriyenin sonra beş kerede kukriyenin kafasına vuruyoruz .sonra ocağa koyup içine tereyağı ekliyoruz. Yağ isinca temizleyip yikadigimiz mantarlarimizi ekliyoruz .pişince de kukriye ve nevriyey vermeden yiyoruz.
Kukrim aşko bak toliş ne diyorTavamizi alıyoruz. Önce beş kere nevriyenin sonra beş kerede kukriyenin kafasına vuruyoruz .sonra ocağa koyup içine tereyağı ekliyoruz. Yağ isinca temizleyip yikadigimiz mantarlarimizi ekliyoruz .pişince de kukriye ve nevriyey vermeden yiyoruz.
Tarifin asıl sırrı orda zaten o olmazsa olmaz .Çok güzel olur bize değdiği için
Yağ olarak bizim kanı dökeriz içine
Niye etiketledin ? Ne güzel arada kaynayacakti.Kukrim aşko bak toliş ne diyor
EyvahAmaç o zaten
Gelsin tavayı kafana vursunNiye etiketledin ? Ne güzel arada kaynayacakti.
Ben ne yaptım ki ?Gelsin tavayı kafana vursun
Bize acımadan vuruyorsunBen ne yaptım ki ?
Ne var azcık vursam ne var ne ne ne ?Bize acımadan vuruyorsun
Sende vur tamamNe var azcık vursam ne var ne ne ne ?