- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.410
Sağol bi tanem daha iyileri güzelleri hep senin olsun inşallahfakirliğin gözü kör olsun mavişim
15lim hayırlı olsun güle güle kullan
eskisini bana hediye edebilirdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol bi tanem daha iyileri güzelleri hep senin olsun inşallahfakirliğin gözü kör olsun mavişim
15lim hayırlı olsun güle güle kullan
eskisini bana hediye edebilirdin
Zaten benim yakınımdakilerden hayır yok ki tolin kendi karnını doyursun yeterHakkını helal et yakıninda olsam şıp diye getirmiştim sen beğendiysen oldu demektir teşekkür ederiimm
Merhaaabaaaalaaaaaarrrr ben bu yerlerdeennnn biriyiiiiiiiiiimmmmmmmMerhabalar
YakıyorYaaaaa sen öyle diyosan kesin oldu vallahi 3 gündür cok ugraştım değdimi değdi
Guzel arkadasımmYakıyor
Fak fakirizŞu Epik uygulamasını indiren yok mu, fotoğrafımızı gönderelim de bizi de zamanda beleş yolculuk yaptırsın. Hepiniz mi fakirsiniz be
Vallaha bende yok olursa haberimiz olsunŞu Epik uygulamasını indiren yok mu, fotoğrafımızı gönderelim de bizi de zamanda beleş yolculuk yaptırsın. Hepiniz mi fakirsiniz be
Fak diyosun, peki.Fak fakiriz
15 i olan o olduğuna göre yapsın bir güzellikKukrim Topiğin en zengini sensin, ellerinden öper.
Tesekkür ederim kuzuş gell arkamdanKız nefis görünüyor tutustum bak simdi yapıcam birazdan Jou
Benim telefonda hafıza problemi var zaten15 i olan o olduğuna göre yapsın bir güzellik
Ne o kiKukrim Topiğin en zengini sensin, ellerinden öper.
Bizi 90 lara götürüyorsunNe o ki
Adını diyin bakimBizi 90 lara götürüyorsun
Ne ara problem sahibi olduBenim telefonda hafıza problemi var zaten
Ne kadar da Instagram’ı olmayan bir kadın.Bizi 90 lara götürüyorsun
EpikAdını diyin bakim