Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu değiştirmek kolay değil öyle,şu an yeterli sayıları yok zaten.iyiyim dersen kendime ve yaşadıklarıma hakaret olur
ama iyi olmayı diliyorum jennam belki birgün
sen nasılsın
inşallah mavişim
anayasa birkez daha ayaklar altında abla.. kısa ve net
sn nasılsın ablaOnu değiştirmek kolay değil öyle,şu an yeterli sayıları yok zaten.
İyiyim bende canımcım sağol,sırt ve bel ağrılarım var gene yarım mr çekilecek dr fıtıktan şüphelendi.sn nasılsın abla
iyimisin
Geçmiş olsunİyiyim bende canımcım sağol,sırt ve bel ağrılarım var gene yarım mr çekilecek dr fıtıktan şüphelendi.
Çok teşekkürler canımcım sağolGeçmiş olsun
Gecmis olsun ablaİyiyim bende canımcım sağol,sırt ve bel ağrılarım var gene yarım mr çekilecek dr fıtıktan şüphelendi.
Merhaba canım hoş geldin nasılsın
Ablacım çok geçmiş olsunİyiyim bende canımcım sağol,sırt ve bel ağrılarım var gene yarım mr çekilecek dr fıtıktan şüphelendi.
Cukuuuuum nerelerdesin sennn
Gecmis olsun abla
Ablacım çok geçmiş olsun
saol abla sen nasılsınMerhaba canım hoş geldin nasılsın
çılgınım ay lav yuCukuuuuum nerelerdesin sennn
İyiyim canım sağ olsaol abla sen nasılsın
çılgınım ay lav yu
Yaaaaa sen öyle diyosan kesin oldu vallahi 3 gündür cok ugraştım değdimi değdiBu sefer beni kalbimden vurdun Jou
Bir oyum sana şimdiden. Bayılzım. Hem yemeğin kendisi, hem de sunum güzel. Renkler de iç açıyor. Sütüm çekmese bari.Yaaaaa sen öyle diyosan kesin öyle oldu vallahi 3 gündür cok ugraştım değdimi değdi
Hakkını helal et yakıninda olsam şıp diye getirmiştim sen beğendiysen oldu demektir teşekkür ederiimmBir oyum sana şimdiden. Bayılzım. Hem yemeğin kendisi, hem de sunum güzel. Renkler de iç açıyor. Sütüm çekmese bari.