Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun7 aylık canım sorma benim de gecmisti ufaktan tekrar basa sardı
Kedicik belgeseli derken bahsettiği kedicik o kedicikler miydi?Devletin 30 senedir bu örgütün varlığından haberdar olmaması, haberdarsa da bir şey yapamaması çok garip geldi bana. Nasıl bir oluşumsa artık.
Ben izin vermiyorum yapmanaTarifinizi yaptınız yaptınız yoksa benden günah gitti
Ben de özelden whatsapptan yemek attı sana sandım
Bu görsel başıma geldi daha beter halde
Huzur mu bırakıyorlar
Sana 2 gün mühlet yaptın yaptın yapmadın yaparım deynoKedicik belgeseli derken bahsettiği kedicik o kedicikler miydi?
Ben izin vermiyorum yapmana
Ben de özelden whatsapptan yemek attı sana sandım
Gel şunu 4 güne çıkaralım Akşam sunum bakarken başka bir tarif buldum, o da çok hoşuma gitti, daha önce yapılmayan bir tarif. Aslında çoğumuz yapıyoruz da ismi ne farklı şeyler diyoruz, az farklı Eğer istediğim gibi olmazsa önceki tarifimi yapacağım, başıma iş aldımSana 2 gün mühlet yaptın yaptın yapmadın yaparım deyno
Bak şimdi merak ettim 4 de anlaştık inşallah olur niye olmasınGel şunu 4 güne çıkaralım Akşam sunum bakarken başka bir tarif buldum, o da çok hoşuma gitti, daha önce yapılmayan bir tarif. Aslında çoğumuz yapıyoruz da ismi ne farklı şeyler diyoruz, az farklı Eğer istediğim gibi olmazsa önceki tarifimi yapacağım, başıma iş aldım
Cansın Cano Şaka bir yana beni beklemesen de olur şaka yapıyorum,,herkes beğendiği tarife oy veriyor sonuçtaBak şimdi merak ettim 4 de anlaştık inşallah olur niye olmasın
Yok ya bende takılıyorum öyle. Acelemiz yok Daha zamanda var müsait olduğumuzda yaparızCansın Cano Şaka bir yana beni beklemesen de olur şaka yapıyorum,,herkes beğendiği tarife oy veriyor sonuçta
CixHuzur mu bırakıyorlar
Oyy her gün yazmamı bekliyor minnoşum,yazarım da biktircam diye korkuyom nevosbalıAynen oda yokBugün bana hiç yazmadı
Sevaptır guzummmmASSOSyal sana internet alıcam böyle cıgabytlı cıgabaytlı
Seni yirimmmmmAhahahha yicem ya kiraz güzeli
Yok yaz bekliyorumOyy her gün yazmamı bekliyor minnoşum,yazarım da biktircam diye korkuyom nevosbalı
Toliiiii neddin gızzzz
Anneme gitmistim yoruldum tek bakmaktan bi de gitmisken eksikleri alayım diye, evet üst dişleri cıkıyor sismis kabız bir de üstüne hastaDiştende olabilir bak benimkide ilk basta disle birbirine karışmıştı ama sanırım gezmeye gittin dün