Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Oğlan deme bana…

Dr bana da aynı şeyi demişti. Ben de istirahat yerine alışveriş işine girdim erken doğdu. Şimdiki aklım olsaydı istirahat eder biraz daha anne karnında yatırırdım

Allah kolaylık versin canım benim
Benim kızlardan biri öyleydiAma 5-6 hafta daha durabilmişti
Sağlıkla gelsinler inşallah
Sen istirahatini yapArada gel haber ver iyi misinizO bize yeter

Dr bana da aynı şeyi demişti. Ben de istirahat yerine alışveriş işine girdim erken doğdu. Şimdiki aklım olsaydı istirahat eder biraz daha anne karnında yatırırdım
Ayy şükür bir iki eksik dışında bitti onları da halledip, çantamı da hazırlayıp yatış moduna alıcam artık kendimi

Allah kolaylık versin canım benim
Benim kızlardan biri öyleydiAma 5-6 hafta daha durabilmişti
Sen istirahatini yapArada gel haber ver iyi misinizO bize yeter
Ay inşallah Nevoşum benimkiler de 5 6 hafta daha dursa kurtarıyoruz zaten 35 i bari geçelim
Doktorum da 37 yi bekliyoruz ama onlar beklemiyor genelde dedi

Ay kızlar kedicik belgeselini izlediniz mi? Allah kızlarımızı korusun bu vahşi insanlardan
Devletin 30 senedir bu örgütün varlığından haberdar olmaması, haberdarsa da bir şey yapamaması çok garip geldi bana. Nasıl bir oluşumsa artık.

Ay inşallah Nevoşum benimkiler de 5 6 hafta daha dursa kurtarıyoruz zaten 35 i bari geçelim
Doktorum da 37 yi bekliyoruz ama onlar beklemiyor genelde dedi
36+4 e kadar dayandık. Benim sağlık durumum iyi değildi. Son bir ay serumla beslendim. Belki yemek yiyebilseydim biraz daha kalırlardı
34 sonrası artık sıkıntı değilZaten 35-36 yı görürseniz daha ne olsun
Küçük falan diye korkma2 şer kilo doğdular hızla büyüdüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…