Konu belli bir pakır tepsiye bakarİyi geceler kızlar. Herkes sunum araştırması yaptı mı?
Benim araşturmama çok ta gerek yok, tepsiyle koyarım önünüze
MaalesefKonu belli bir pakır tepsiye bakar
Valla bendede bir iki tepsi var ama bakırmı gümüş mü ne bunlar bilmiyorumMaalesefBakır hiçbirşeyim yok. Yazın köye de gittim ama hiç aklıma gelmedi
İyiyiz Nevoşum geldik ev işleri, bebeklerin eksikleri derken uğraşıyoruz yoğun geçiyor.Amin canım
Nasılsınız
Kesinlikle benzer işlerMobil veriden Wifiye geçince. Dışarıdan eve gelince üstüne rahat birşeyler, eşofman giymiş gibi oluyorum gibi bir söz duymuştum. Aynen öyle rahat rahat harcıyor insan.
Oğlan deme bana…İyiyiz Nevoşum geldik ev işleri, bebeklerin eksikleri derken uğraşıyoruz yoğun geçiyor.
Benim bebelerden biri doğmaya meyilliymiş o yüzden artık istirahat önerdi doktor, bi an önce her şeyi halletmeliyiz. O yüzden tarif de alamadım
Doktor biri dedi ama bence de oğlan, iri ve önde olan oOğlan deme bana…
Kesin odur. Hep bi sorun.Doktor biri dedi ama bence de oğlan, iri ve önde olan o
Dr bana da aynı şeyi demişti. Ben de istirahat yerine alışveriş işine girdim erken doğdu. Şimdiki aklım olsaydı istirahat eder biraz daha anne karnında yatırırdımİyiyiz Nevoşum geldik ev işleri, bebeklerin eksikleri derken uğraşıyoruz yoğun geçiyor.
Benim bebelerden biri doğmaya meyilliymiş o yüzden artık istirahat önerdi doktor, bi an önce her şeyi halletmeliyiz. O yüzden tarif de alamadım
Allah kolaylık versin canım benimİyiyiz Nevoşum geldik ev işleri, bebeklerin eksikleri derken uğraşıyoruz yoğun geçiyor.
İzlemedimAy kızlar kedicik belgeselini izlediniz mi? Allah kızlarımızı korusun bu vahşi insanlardan
Ayy şükür bir iki eksik dışında bitti onları da halledip, çantamı da hazırlayıp yatış moduna alıcam artık kendimiDr bana da aynı şeyi demişti. Ben de istirahat yerine alışveriş işine girdim erken doğdu. Şimdiki aklım olsaydı istirahat eder biraz daha anne karnında yatırırdım
Ay inşallah Nevoşum benimkiler de 5 6 hafta daha dursa kurtarıyoruz zaten 35 i bari geçelimAllah kolaylık versin canım benim
Benim kızlardan biri öyleydiAma 5-6 hafta daha durabilmişti
Sağlıkla gelsinler inşallah
Sen istirahatini yapArada gel haber ver iyi misiniz O bize yeter
Devletin 30 senedir bu örgütün varlığından haberdar olmaması, haberdarsa da bir şey yapamaması çok garip geldi bana. Nasıl bir oluşumsa artık.Ay kızlar kedicik belgeselini izlediniz mi? Allah kızlarımızı korusun bu vahşi insanlardan
36+4 e kadar dayandık. Benim sağlık durumum iyi değildi. Son bir ay serumla beslendim. Belki yemek yiyebilseydim biraz daha kalırlardıAy inşallah Nevoşum benimkiler de 5 6 hafta daha dursa kurtarıyoruz zaten 35 i bari geçelim
Doktorum da 37 yi bekliyoruz ama onlar beklemiyor genelde dedi
Çok ürkütücüDevletin 30 senedir bu örgütün varlığından haberdar olmaması, haberdarsa da bir şey yapamaması çok garip geldi bana. Nasıl bir oluşumsa artık.
Evet ünsallah hiç çıkmazlarDevletin 30 senedir bu örgütün varlığından haberdar olmaması, haberdarsa da bir şey yapamaması çok garip geldi bana. Nasıl bir oluşumsa artık.