Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
İyiyiz Nevoşum geldik ev işleri, bebeklerin eksikleri derken uğraşıyoruz yoğun geçiyor.
Benim bebelerden biri doğmaya meyilliymiş o yüzden artık istirahat önerdi doktor, bi an önce her şeyi halletmeliyiz. O yüzden tarif de alamadım 🥹
Oğlan deme bana…

İyiyiz Nevoşum geldik ev işleri, bebeklerin eksikleri derken uğraşıyoruz yoğun geçiyor.
Benim bebelerden biri doğmaya meyilliymiş o yüzden artık istirahat önerdi doktor, bi an önce her şeyi halletmeliyiz. O yüzden tarif de alamadım 🥹
Dr bana da aynı şeyi demişti. Ben de istirahat yerine alışveriş işine girdim erken doğdu. Şimdiki aklım olsaydı istirahat eder biraz daha anne karnında yatırırdım 🤭

Allah kolaylık versin canım benim 🥰
Benim kızlardan biri öyleydi🤷Ama 5-6 hafta daha durabilmişti😁
Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Sen istirahatini yap🥰Arada gel haber ver iyi misiniz❤️🥰O bize yeter❤️💙

Dr bana da aynı şeyi demişti. Ben de istirahat yerine alışveriş işine girdim erken doğdu. Şimdiki aklım olsaydı istirahat eder biraz daha anne karnında yatırırdım 🤭
Ayy şükür bir iki eksik dışında bitti onları da halledip, çantamı da hazırlayıp yatış moduna alıcam artık kendimi 😁

Allah kolaylık versin canım benim 🥰
Benim kızlardan biri öyleydi🤷Ama 5-6 hafta daha durabilmişti😁
Sen istirahatini yap🥰Arada gel haber ver iyi misiniz❤️🥰O bize yeter❤️💙
Ay inşallah Nevoşum benimkiler de 5 6 hafta daha dursa kurtarıyoruz zaten 35 i bari geçelim 🙏🏻🥹
Doktorum da 37 yi bekliyoruz ama onlar beklemiyor genelde dedi 😁

Ay kızlar kedicik belgeselini izlediniz mi? Allah kızlarımızı korusun bu vahşi insanlardan😔
Devletin 30 senedir bu örgütün varlığından haberdar olmaması, haberdarsa da bir şey yapamaması çok garip geldi bana. Nasıl bir oluşumsa artık. 😵‍💫

Ay inşallah Nevoşum benimkiler de 5 6 hafta daha dursa kurtarıyoruz zaten 35 i bari geçelim 🙏🏻🥹
Doktorum da 37 yi bekliyoruz ama onlar beklemiyor genelde dedi 😁
36+4 e kadar dayandık. Benim sağlık durumum iyi değildi. Son bir ay serumla beslendim. Belki yemek yiyebilseydim biraz daha kalırlardı😁
34 sonrası artık sıkıntı değil🥰Zaten 35-36 yı görürseniz daha ne olsun 🤲 🥰
Küçük falan diye korkma🥰2 şer kilo doğdular hızla büyüdüler🤲🧿💜💙

X