Tabi yardım almak istediğin fikir almak istediğin olabilir o ayrıİyi düşünmüşsün nevoş mantıklı
Tabi canımNe sıcakağımakışına bıraktım
Nefesim olmazsan biterimŞarkılar türküler paylaşıyordunuz. Takip ediyorum sizi merak etmeyin
Sen onu yazınca bir tüylerim ürpermedi değilNefesim olmazsan biterim
Dilime düştü yaSen onu yazınca bir tüylerim ürpermedi değilhep bana şu barbie gelini hatırlatıyor
Sen yapİlk tarif yine gelmemiş
Keşke eve wifi bağlatsalar
Şükür kuzum iyiyim sen nasılsınNasılsın perişkomm
Allah kolaylık versin kuzum , başarılar kuzucuklaraBen de iyiyim ,şükür aşkom
Aynen lgs senesi oğlanın program hızlandı ve arttı ,bir yandan kızlara da dersler ağırlaştı koşturuyorum
O daha iyi beeeeBenim bey anca Kafkasyeter
Sus noluuuurO şarkıyı duymadım da benden iyisindir , ben alişanın şarkısına takıldımhele bi elimi eline sarrr hele bii diye dolanıyorum
Şimdi ben fasulyeyim. İlk yapıp birinci olmakta var kaderde. Çok dikkat çeksin istemiyorum.Sen yap
Bizim tarife bu ay bitiyor. 315 lira oldu seneye 375 ve yeni bağlaysanız 500 dediKeşke eve wifi bağlatsalartelefon faturasından daha karlı
Kaderdasim
Senden korkuyorum zatenŞimdi ben fasulyeyim. İlk yapıp birinci olmakta var kaderde. Çok dikkat çeksin istemiyorum.
Bizde şuan 235 lira ödüyoruz internet ücreti. Diğeri taşınabilirdi o pahalıydı. Sabit daha iyiymiş.Bizim tarife bu ay bitiyor. 315 lira oldu seneye 375 ve yeni bağlaysanız 500 dedi
Evet o konuda söyleniyor mecbur iyi de oluyor aslında.Tabi yardım almak istediğin fikir almak istediğin olabilir o ayrı
Karanlıkta çekerim bişeycik olmazSenden korkuyorum zaten
Çok zam gelmiş ya 110 duBizde şuan 235 lira ödüyoruz internet ücreti. Diğeri taşınabilirdi o pahalıydı. Sabit daha iyiymiş.
Sizinki yüksekmiş bir tık. Zam geldi zaar
O gerekiyorEvet o konuda söyleniyor mecbur iyi de oluyor aslında.