- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Yaaa özüyyyyyyyGit burdan
Ooo hayırlı olsuuuuun kral hareket çohzel fotolar çekersin artikkTelefon aşko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa özüyyyyyyyGit burdan
Ooo hayırlı olsuuuuun kral hareket çohzel fotolar çekersin artikkTelefon aşko
Ahhh şu annelerAy abla yok gitmis bakır kap tepsi ne varsa millete vermis yengemlere gidip bakıcam birazdan
Bu ay çok tehlikeliC A N O içimden bir ses yarışma tarifinii yaptığını söylüyor
Ah abla ah bir seyler almadan gitmicem amaAhhh şu anneler
Evet nereden bildinC A N O içimden bir ses yarışma tarifinii yaptığını söylüyor
Onlar verilir mi yaa servet resmen bende de babaanne yadigarı bakır bir tencere var. Annem bölüştürdü herkeseAy abla yok gitmis bakır kap tepsi ne varsa millete vermis yengemlere gidip bakıcam birazdan
Verirler ya onlar böyle seylere düskün değil varmıs baya gitmiş satmıslarOnlar verilir mi yaa servet resmen bende de babaanne yadigarı bakır bir tencere var. Annem bölüştürdü herkese
Kıymetini bilselerdi keşkeVerirler ya onlar böyle seylere düskün değil varmıs baya gitmiş satmıslar
Ay keske bilmiyorlar abimler getirir bunlar atar annem de atıcakken bulur kenara alır koyar alabildiğini bir de gizliden çöpe atıyorlar öyle gğzel seyler getiriyor abimKıymetini bilselerdi keşke
İşte bize böyle azimli yarışmacılar lazım TebriklerKızlar benim bu azimle yöreseli kazanmam lazım Taaa kurtköyden Ümraniye ye geldim bunun icin
Azimli sıçan mermeri delermisİşte bize böyle azimli yarışmacılar lazım Tebrikler
Aynen böyle devam şampiyonluk yakındırAzimli sıçan mermeri delermis
Hadi insallahAynen böyle devam şampiyonluk yakındır
Allah kolaylık versin canım
Bunlarda geçer inşallah
Allah yardımcın olsun canım
Kolay gelsin canım. Küçükken zor geliyor doğru ama büyüyünce de bırakıp gidiyorlar alsemim,özlüyorsun sonra. Ben oğlumu çok uzaklara gönderdim öğretmenlik için.
Amin kızlar, teşekkür ederimAllah yardımcın olsun canım
Nasılsınselaminkoo