Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yöresel TarifFarklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri
Ablacım alınan parçada kanser hücreleri bulundu. Doktor iyi ki almışız her an bulaşabilirmiş dedi
Temizledi şimdilik. 2 ay sonra kontrolüm var. Bakalım ne diyecek
Ablacım alınan parçada kanser hücreleri bulundu. Doktor iyi ki almışız her an bulaşabilirmiş dedi
Temizledi şimdilik. 2 ay sonra kontrolüm var. Bakalım ne diyecek
Yok ablam şimdilik böyle
Abla aslında çok ciddi azalma henüz olmadı. Ama kanama azaldı. Oda ağrıyı, güçsüzlüğü azaltacak. Zamanla hafifletecek diye umuyorum.
Mirenanın vücuda alışması lazım. Vücut şimdi onu atmaya uğraşıyor.
Yok ablam şimdilik böyle
Abla aslında çok ciddi azalma henüz olmadı. Ama kanama azaldı. Oda ağrıyı, güçsüzlüğü azaltacak. Zamanla hafifletecek diye umuyorum.
Mirenanın vücuda alışması lazım. Vücut şimdi onu atmaya uğraşıyor.
Benim kadar seni çeken olursa baş tacı etttttt
Çaldığın yılları hibe ettim bende netttt
Hayat bu belli olur mu pişman olur da dönersennnnnnnn
Vay, vay ki ne vay haline
Benim kadar seni çeken olursa baş tacı etttttt
Çaldığın yılları hibe ettim bende netttt
Hayat bu belli olur mu pişman olur da dönersennnnnnnn
Vay, vay ki ne vay haline
Yarışma için tarifimi sonra yapacağım da şimdi yemeye yapayım. Kahvaltıda yenir,mısır unuyla yapılır. Karadeniz yemeğidir, uzadıkça uzar, bilin bakalım ne?
Kandırdım siziKuymak ya da mıhlama aldım sandınız, şaşırdınız değil mi? Nevreste
hiç verir mi o tarifi
Yarışma için tarifimi sonra yapacağım da şimdi yemeye yapayım. Kahvaltıda yenir,mısır unuyla yapılır. Karadeniz yemeğidir, uzadıkça uzar, bilin bakalım ne?
Kandırdım siziKuymak ya da mıhlama aldım sandınız, şaşırdınız değil mi? Nevreste
hiç verir mi o tarifi
hiç verir mi o tarifi
hiç verir mi o tarifi