Yöresel Tarif Farklı, Denenmiş Yöresel Yemek Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz '' Yöresel Yemekler'' hangileridir?(2 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    511
  • Anket Kapalı .
Ablacım alınan parçada kanser hücreleri bulundu. Doktor iyi ki almışız her an bulaşabilirmiş dedi 🤷
Temizledi şimdilik. 2 ay sonra kontrolüm var. Bakalım ne diyecek 🤗
Biliyorum bu durumu aklımda başka sonuç bekliyorsun gibi kalmıştı ondan merak ettim ne oldu diye.
Ağrın filan nasıl eskisi gibi değildir inşallah :KK200: :KK74:

Biliyorum bu durumu aklımda başka sonuç bekliyorsun gibi kalmıştı ondan merak ettim ne oldu diye.
Ağrın filan nasıl eskisi gibi değildir inşallah :KK200: :KK74:
Yok ablam şimdilik böyle🥰
Abla aslında çok ciddi azalma henüz olmadı. Ama kanama azaldı. Oda ağrıyı, güçsüzlüğü azaltacak. Zamanla hafifletecek diye umuyorum.
Mirenanın vücuda alışması lazım. Vücut şimdi onu atmaya uğraşıyor.

Yok ablam şimdilik böyle🥰
Abla aslında çok ciddi azalma henüz olmadı. Ama kanama azaldı. Oda ağrıyı, güçsüzlüğü azaltacak. Zamanla hafifletecek diye umuyorum.
Mirenanın vücuda alışması lazım. Vücut şimdi onu atmaya uğraşıyor.
Kanamanın azalması bile çok güzel bir gelişme nevoşcum,zamanla ağrılarında geçecek mutlaka çok daha iyi olacaksın :KK74: :KK200:

Yarışma için tarifimi sonra yapacağım da şimdi yemeye yapayım. Kahvaltıda yenir,mısır unuyla yapılır. Karadeniz yemeğidir, uzadıkça uzar, bilin bakalım ne?

Kandırdım sizi🤣🤣Kuymak ya da mıhlama aldım sandınız, şaşırdınız değil mi? 🤣🤣 Nevreste Nevreste hiç verir mi o tarifi :deli:
Benim rüyaların saçmala seviyesi :confused:

Yarışma için tarifimi sonra yapacağım da şimdi yemeye yapayım. Kahvaltıda yenir,mısır unuyla yapılır. Karadeniz yemeğidir, uzadıkça uzar, bilin bakalım ne?

Kandırdım sizi🤣🤣Kuymak ya da mıhlama aldım sandınız, şaşırdınız değil mi? 🤣🤣 Nevreste Nevreste hiç verir mi o tarifi :deli:
Kandırıkçı seniiii :KK70::KK70:

X