Ablacım alınan parçada kanser hücreleri bulundu. Doktor iyi ki almışız her an bulaşabilirmiş dediNevreste patoloji sonuçların belli oldumu
Biliyorum bu durumu aklımda başka sonuç bekliyorsun gibi kalmıştı ondan merak ettim ne oldu diye.Ablacım alınan parçada kanser hücreleri bulundu. Doktor iyi ki almışız her an bulaşabilirmiş dedi
Temizledi şimdilik. 2 ay sonra kontrolüm var. Bakalım ne diyecek
Yok ablam şimdilik böyleBiliyorum bu durumu aklımda başka sonuç bekliyorsun gibi kalmıştı ondan merak ettim ne oldu diye.
Ağrın filan nasıl eskisi gibi değildir inşallah
Kanamanın azalması bile çok güzel bir gelişme nevoşcum,zamanla ağrılarında geçecek mutlaka çok daha iyi olacaksınYok ablam şimdilik böyle
Abla aslında çok ciddi azalma henüz olmadı. Ama kanama azaldı. Oda ağrıyı, güçsüzlüğü azaltacak. Zamanla hafifletecek diye umuyorum.
Mirenanın vücuda alışması lazım. Vücut şimdi onu atmaya uğraşıyor.
Benim kadar seni çeken olursa baş tacı etttttt
Çaldığın yılları hibe ettim bende netttt
Hayat bu belli olur mu pişman olur da dönersennnnnnnn
Vay, vay ki ne vay haline
Ah cici kızzzzz cicili bicili giyininceeeee sen kendiniiiii bişey mi sandıııığğğnnnnnn
Benim kadar seni çeken olursa baş tacı etttttt
Çaldığın yılları hibe ettim bende netttt
Hayat bu belli olur mu pişman olur da dönersennnnnnnn
Vay, vay ki ne vay haline
Benim rüyaların saçmala seviyesiYarışma için tarifimi sonra yapacağım da şimdi yemeye yapayım. Kahvaltıda yenir,mısır unuyla yapılır. Karadeniz yemeğidir, uzadıkça uzar, bilin bakalım ne?
Kandırdım siziKuymak ya da mıhlama aldım sandınız, şaşırdınız değil mi? Nevreste hiç verir mi o tarifi
Kandırıkçı seniiiiYarışma için tarifimi sonra yapacağım da şimdi yemeye yapayım. Kahvaltıda yenir,mısır unuyla yapılır. Karadeniz yemeğidir, uzadıkça uzar, bilin bakalım ne?
Kandırdım siziKuymak ya da mıhlama aldım sandınız, şaşırdınız değil mi? Nevreste hiç verir mi o tarifi
Kandırıkçı seniiiiYarışma için tarifimi sonra yapacağım da şimdi yemeye yapayım. Kahvaltıda yenir,mısır unuyla yapılır. Karadeniz yemeğidir, uzadıkça uzar, bilin bakalım ne?
Yani sen bana saçma mesejlar mı yazıyorsun diyorsun?Benim rüyaların saçmala seviyesi
Nickini gören cennetlik
Rüyalar dan bahsediyorum ne alakaYani sen bana saçma mesejlar mı yazıyorsun diyorsun?
Bir de beğenmedim atmış beni beğenmiyorRüyalar dan bahsediyorum ne alaka
Öyle bi okudum ki nickini kısmını tövbestNickini gören cennetlikNasılsın alsem?