Artık listemi kimseyle paylaşmama kararı aldımCanom listenin altına karbon kağıdı koyup bana eskiz çıkarabilirsin,seviyorum seni
Sarma olmayan masa diye dikkat çeker fener gibiO sana kalmış ben sarma sar demedim
Teşekkürler beybirellam. Gerçekten Antep’in ekmeğini iyi yedim ha. Nevoş bana bir daha Antep yemeği vermeyecek.Entepin gelini olarak yöresel piyemsesi olmak sana yarasirdi zaten askolettambu kadar güzel sunum senden ötürü fakat yanlışlıkla fasulye olacaksın gibi duruyo tebrik eder,çabucak fasulye olmanı diliyorum ben gelene kadar lütfen ödülünü kociskona hediye et Margaret Hale
Kararını yerimArtık listemi kimseyle paylaşmama kararı aldım
Güzel fikir ama 5 çok 4 olsunNevoş ben 5 çeşit hazırlarsam foto falan çekmem misafir çağırırım direkt
Nickini antep hale yap en iyisiTeşekkürler beybirellam. Gerçekten Antep’in ekmeğini iyi yedim ha. Nevoş bana bir daha Antep yemeği vermeyecek.
Kk bulgur köftesi seviyorTeşekkürler beybirellam. Gerçekten Antep’in ekmeğini iyi yedim ha. Nevoş bana bir daha Antep yemeği vermeyecek.
Nevoş beynimizi yaktın yaO sana kalmış ben sarma sar demedim
En sevdiğimNevoş beynimizi yaktın ya
Ya zaten öyle kategorilerde misafir çağırmıyor musunuz? Bugün bunu düşündümNevoş ben 5 çeşit hazırlarsam foto falan çekmem misafir çağırırım direkt
Sağol Allah razı olsunGüzel fikir ama 5 çok 4 olsun
Yok kız ben tek başıma yiyorumYa zaten öyle kategorilerde misafir çağırmıyor musunuz? Bugün bunu düşündümacaba o kadar yemeği yapıp naapıyolar kesin misafir de çağırıyorlardır dedim.
Senin de yeni emojin şuEn sevdiğim
Sofra kurmalı yarışmalarda bile mi?Yok kız ben tek başıma yiyorum
Ona ben hiç katılmadım ama muhtemelen şizofren gibi oturur tek başıma yerimSofra kurmalı yarışmalarda bile mi?
Yiyebilirsen daha neOna ben hiç katılmadım ama muhtemelen şizofren gibi oturur tek başıma yerim
Şaka bi yana eğer dondurucuya atılacak birşeyse ben öyle yapıyorum kurabiyede falan öyle yaptım sonra misafirim geldiğinde sofraya koymuştum tabiYiyebilirsen daha neafiyet olsun